Таг: Велешка болница

ПОРАДИ МАЛ БРОЈ КОВИД ПАЦИЕНТИ, СЕ ЗАТВОРА МОНТАЖНАТА БОЛНИЦА ВО ВЕЛЕС

ПОРАДИ МАЛ БРОЈ КОВИД ПАЦИЕНТИ, СЕ ЗАТВОРА МОНТАЖНАТА БОЛНИЦА ВО ВЕЛЕС

Откако десетина дена опаѓаше бројот на хоспитализирани пациенти со ковид-19 во модуларната болница во Велес, таа од претпладнево е повторно времено за ...
ЗА ДВА ДЕНА ВО ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА ПОЧИНАА ШЕСТМИНА ПАЦИЕНТИ ОД ПОСЛЕДИЦИ НА КОВИД-19

ЗА ДВА ДЕНА ВО ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА ПОЧИНАА ШЕСТМИНА ПАЦИЕНТИ ОД ПОСЛЕДИЦИ НА КОВИД-19

Шестмина пациенти починаа за две дена во Велешката болница, по три вчера и денес, сите како последица од ковид-19 заразата. Петмина се од Велес, а еде ...
МЕДИЦИНСКА СЕСТРА ОД ДЕТСКОТО ОДДЕЛЕНИЕ ОД ВЕЛЕШКА БОЛНИЦА ПОЗИТИВНА НА КОВИД-19, ОДДЕЛЕНИЕТО ПРОДОЛЖУВА СО РАБОТА

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА ОД ДЕТСКОТО ОДДЕЛЕНИЕ ОД ВЕЛЕШКА БОЛНИЦА ПОЗИТИВНА НА КОВИД-19, ОДДЕЛЕНИЕТО ПРОДОЛЖУВА СО РАБОТА

Еден од двете ново заразените лица со КОВИД-19 од велешко денес, е медицинска сестра од Детското одделение при Велешката болница. Информацијата ја пот ...
ОТКАКО ПРЕД ЧЕТИРИ ГОДИНИ СЕ РАСИПАЛ, ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА СИ КУПИ НОВ ЛИФТ

ОТКАКО ПРЕД ЧЕТИРИ ГОДИНИ СЕ РАСИПАЛ, ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА СИ КУПИ НОВ ЛИФТ

По четири години чекање, велешката болница доби лифтови. Лифтот за посетителите беше долги години расипан, додека лифтот за пациентите и за персона ...
АМБУЛАНТНО  ВОЗИЛО ШТО ВОЗЕЛО ДЕТЕ СО ИЗГОРЕНИЦИ УДРИЛО ВО СТАДО ДИВИ СВИЊИ НА АВТОПАТОТ ВЕЛЕС – СКОПЈЕ

АМБУЛАНТНО ВОЗИЛО ШТО ВОЗЕЛО ДЕТЕ СО ИЗГОРЕНИЦИ УДРИЛО ВО СТАДО ДИВИ СВИЊИ НА АВТОПАТОТ ВЕЛЕС – СКОПЈЕ

Амбулантно возило на велешката болница удрило во стадо диви свињи на автопатот Велес – Скопје на местото викано Ајдучка чешма, соопшти велешката полиц ...
БЕЗ ДОКТОРИ И СО НАМАЛЕН БРОЈ ОПЕРАЦИИ ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА ГО ОДБЕЛЕЖА ДЕНОТ НА ЗДРАВСТВОТО

БЕЗ ДОКТОРИ И СО НАМАЛЕН БРОЈ ОПЕРАЦИИ ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА ГО ОДБЕЛЕЖА ДЕНОТ НА ЗДРАВСТВОТО

Велешката Болница има недостиг на доктори и друг здравствен персонал, а лифтовите се стари 21 година и во нив се возат и болни и здрави и починати, бе ...
ВО ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА НАЈДЕН „БУНКЕР“ СО НЕНАПЛАТЕНИ ПАРТИЦИПАЦИИ ОД 45 ИЛЈАДИ ЕВРА

ВО ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА НАЈДЕН „БУНКЕР“ СО НЕНАПЛАТЕНИ ПАРТИЦИПАЦИИ ОД 45 ИЛЈАДИ ЕВРА

Директорот на велашката Општа болница Димитар Стровјаноски објави дека со години не им била наплатувана партиципација на одредени пациенти, што придон ...
ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА НЕ ПЛАЌАЛА НИ ВОДА НИ ЛЕКОВИ, А НЕМА НИ ХИРУРЗИ, СЕ ПОЖАЛИ НОВИОТ ДИРЕКТОР

ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА НЕ ПЛАЌАЛА НИ ВОДА НИ ЛЕКОВИ, А НЕМА НИ ХИРУРЗИ, СЕ ПОЖАЛИ НОВИОТ ДИРЕКТОР

Велешката болница нема доволно хирурзи и гинеколози и згора на тоа се задушува и во долгови, објави денеска директорот д-р Димитар Стровјановски.  Тој ...
8 / 8 НАПИСИ