Таг: велосипеди

1 2 3 4 10 / 35 НАПИСИ
АЕРОДРОМ ЌЕ СТАНЕ ПАМЕТНА ОПШТИНА, ПРОЕКТОТ ЌЕ ЧИНИ 10 МИЛИОНИ ЕВРА

АЕРОДРОМ ЌЕ СТАНЕ ПАМЕТНА ОПШТИНА, ПРОЕКТОТ ЌЕ ЧИНИ 10 МИЛИОНИ ЕВРА

Општина Аеродром потпиша договор во вредност од 10 милиони евра за реализација на проектот „Смарт Аеродром“. Договорот за јавно-приватно партнерство ...
ДОЈРАН ПРАВИ ВЕЛОПАТЕКА ЗА ЕЛЕКТРИЧНИ ВЕЛОСИПЕДИ КАДЕ ШТО БИЛ ФРОНТОТ ВО ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА

ДОЈРАН ПРАВИ ВЕЛОПАТЕКА ЗА ЕЛЕКТРИЧНИ ВЕЛОСИПЕДИ КАДЕ ШТО БИЛ ФРОНТОТ ВО ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА

Преку Центарот за развој на Југоисточниот Плански Регион, Дојран ќе добие 20 електрични велосипеди. Освен електрични велосипеди, согласно потпишаниот ...
15 СРЕДНИ ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ ДОБИЈА ПАРКИНЗИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ОД СТОПАНСКА БАНКА

15 СРЕДНИ ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ ДОБИЈА ПАРКИНЗИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ОД СТОПАНСКА БАНКА

Петнаесет средни училишта во Скопје добија паркинзи за велосипеди со донација од „Стопанска банка АД - Скопје“, соопшти банката. Проектот за опремувањ ...
НА КРАЈОТ НА СЕЗОНАТА, ГРАД СКОПЈЕ УТРЕ ЌЕ ОБЈАВИ ОГЛАС ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ И ТРОТИНЕТИ

НА КРАЈОТ НА СЕЗОНАТА, ГРАД СКОПЈЕ УТРЕ ЌЕ ОБЈАВИ ОГЛАС ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ И ТРОТИНЕТИ

Од утре ќе може да се аплицира за субвенции за велосипеди и електрични тротинети во Град Скопје. Со доцнење од 4 месеци и на крајот на летната сезона, ...
ДУРИ ВГОДИНА ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТАТ 20 ЕЛЕКТРИЧНИ ВЕЛОСИПЕДИ ШТО ОПШТИНА ВЕЛЕС ГИ НАБАВИ ЛАНИ

ДУРИ ВГОДИНА ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТАТ 20 ЕЛЕКТРИЧНИ ВЕЛОСИПЕДИ ШТО ОПШТИНА ВЕЛЕС ГИ НАБАВИ ЛАНИ

Електричните велосипеди, кои локална власт ги набави минатата година, годинава нема да можат да се користат. Тие ќе се чуваат во магацините на ЈП Парк ...
ОПШТИНАТА ОБЈАВИ ПОВИК ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ, БИТОЛЧАНИ СО ПРОТЕСТНО ВОЗЕЊЕ ПО 62. ПАТ БАРААТ ВЕЛОПАТЕКИ

ОПШТИНАТА ОБЈАВИ ПОВИК ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ, БИТОЛЧАНИ СО ПРОТЕСТНО ВОЗЕЊЕ ПО 62. ПАТ БАРААТ ВЕЛОПАТЕКИ

Денес Општина Битола објави јавен повик за субвенционирање велосипеди, а иницијативата „Битола на точак“ в четврток по 62. пат организира протест со з ...
ИНВЕСТИТОРИТЕ НА НОВИ ЗГРАДИ ТРЕБА ДА ПРЕДВИДАТ И ПАРКИНГ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ, ВЕЛАТ ОД ОПШТИНА ЦЕНТАР

ИНВЕСТИТОРИТЕ НА НОВИ ЗГРАДИ ТРЕБА ДА ПРЕДВИДАТ И ПАРКИНГ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ, ВЕЛАТ ОД ОПШТИНА ЦЕНТАР

Инвеститорите на нови згради и деловни објекти во рамките на градежната парцелата треба да предвидат и паркинг простор за велосипеди. На вчерашната се ...
ГРАД СКОПЈЕ И ГОДИНАВА ЌЕ ДАВА СУБВЕНЦИИ ЗА ИНВЕРТЕРИ, ВЕЛОСИПЕДИ И ЗА ЧИСТЕЊЕ ОЏАЦИ

ГРАД СКОПЈЕ И ГОДИНАВА ЌЕ ДАВА СУБВЕНЦИИ ЗА ИНВЕРТЕРИ, ВЕЛОСИПЕДИ И ЗА ЧИСТЕЊЕ ОЏАЦИ

И годинава, Град Скопје ќе дава субвенции за купени инвертер клими, велосипеди и тротинети, како и за чистење оџаци. Субвенциите се предвидени во прог ...
ПОТРОШЕНИ ПАРИТЕ ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ОД ГРАД СКОПЈЕ

ПОТРОШЕНИ ПАРИТЕ ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ОД ГРАД СКОПЈЕ

Исполнета е квотата за доделување субвенции за набавка на велосипеди од Град Скопје и јавниот повик е затворен. Повикот беше објавен на 19 април и апл ...
ОД ДЕНЕС СУБВЕНЦИИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ И ТРОТИНЕТИ, ЌЕ СЕ АПЛИЦИРА ЕЛЕКТРОНСКИ ВО ГРАД СКОПЈЕ

ОД ДЕНЕС СУБВЕНЦИИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ И ТРОТИНЕТИ, ЌЕ СЕ АПЛИЦИРА ЕЛЕКТРОНСКИ ВО ГРАД СКОПЈЕ

Од денеска почнува аплицирањето за субвенции од Град Скопје за велосипеди и електрични тротинети. Годинава за првпат наместо во барака 16 аплицирањето ...
1 2 3 4 10 / 35 НАПИСИ