Таг: Венди Мортон

БРИТАНСКАТА МИНИСТЕРКА МОРТОН ГО ПОДДРЖА ПРОЕКТОТ НА ОХРИДСКИТЕ ОСНОВЦИ ЗА СЕЛЕКЦИЈА НА ОТПАД СО МИКРОБИТ

БРИТАНСКАТА МИНИСТЕРКА МОРТОН ГО ПОДДРЖА ПРОЕКТОТ НА ОХРИДСКИТЕ ОСНОВЦИ ЗА СЕЛЕКЦИЈА НА ОТПАД СО МИКРОБИТ

Учениците од основното училиште „Христо Узунов“ од Охрид, денеска пред министерката за Европа и Америка на Обединетото Кралство Венди Мортон ги промов ...
СО ВРТЕЊЕ ВЕЛОСИПЕД ОХРИДСКИТЕ СРЕДНОШКОЛЦИ ПРОИЗВЕДОА СТРУЈА ЗА ДА ГЛЕДААТ ФИЛМ

СО ВРТЕЊЕ ВЕЛОСИПЕД ОХРИДСКИТЕ СРЕДНОШКОЛЦИ ПРОИЗВЕДОА СТРУЈА ЗА ДА ГЛЕДААТ ФИЛМ

Младите од Охрид денеска во Центарот за култура „Григор Прличев“ имаа прилика за гледаат проекција на филм со чиста струја произведена од возење велос ...
2 / 2 НАПИСИ