Таг: викенд без ддв

ВИКЕНДОТ БЕЗ ДДВ ШТО ГО НАЈАВИ ПРЕТХОДНАТА ВЛАДА ЗА КРАЈОТ НА АВГУСТ ЌЕ ПОЧЕКА ПРАВИЛНИК ОД НОВАТА ВЛАДА

ВИКЕНДОТ БЕЗ ДДВ ШТО ГО НАЈАВИ ПРЕТХОДНАТА ВЛАДА ЗА КРАЈОТ НА АВГУСТ ЌЕ ПОЧЕКА ПРАВИЛНИК ОД НОВАТА ВЛАДА

Викенд без ДДВ во продавниците ќе има, но кога не се знае. Од Владата велат дека оваа економска мерка ќе се реализира кога ќе заврши законската процед ...
ВИКЕНД БЕЗ ДДВ ЌЕ ИМА КОН КРАЈОТ НА АВГУСТ КОГА ОЧЕКУВАМЕ ПАНДЕМИЈАТА ДА СПЛАСНЕ, ВЕЛАТ ОД ВЛАДАТА

ВИКЕНД БЕЗ ДДВ ЌЕ ИМА КОН КРАЈОТ НА АВГУСТ КОГА ОЧЕКУВАМЕ ПАНДЕМИЈАТА ДА СПЛАСНЕ, ВЕЛАТ ОД ВЛАДАТА

Викенд без ДДВ во продавниците за облека, бела техника, мебел, училишен прибор ќе се организира кон крајот на август или почетокот на септември, кажа ...
ВЛАДАТА ВОВЕДУВА ВИКЕНД БЕЗ ДДВ, ЌЕ СЕ КУПУВА ПОЕВТИНА ОБЛЕКА, МЕБЕЛ, БЕЛА ТЕХНИКА, САНИТАРИИ, КНИГИ И ПРИБОР

ВЛАДАТА ВОВЕДУВА ВИКЕНД БЕЗ ДДВ, ЌЕ СЕ КУПУВА ПОЕВТИНА ОБЛЕКА, МЕБЕЛ, БЕЛА ТЕХНИКА, САНИТАРИИ, КНИГИ И ПРИБОР

Владата во третиот столб мерки за помош во коронакризата, кои се однесуваат на директна финанскиска помош на граѓаните, воведува викенд без данок на д ...
3 / 3 НАПИСИ