Таг: Виктор Фридман

ИДИОТ И МОРОН СЕ НАЈКОРИСТЕНИ АНГЛИЗМИ ВО „БОМБИТЕ“, ПОКАЖА ИСТРАЖУВАЊЕТО НА КАНАДСКАТА ЛИНГВИСТКА КРАМЕР

ИДИОТ И МОРОН СЕ НАЈКОРИСТЕНИ АНГЛИЗМИ ВО „БОМБИТЕ“, ПОКАЖА ИСТРАЖУВАЊЕТО НА КАНАДСКАТА ЛИНГВИСТКА КРАМЕР

Зборовите идиот и морон се најкористени англизми во таканаречените „бомби“ од 2015 година, објави денес професорката Кристина Крамер од Универзитетот ...
ЕПИТЕТ КРИМИНАЛЦИ

ЕПИТЕТ КРИМИНАЛЦИ

1 Супер се ова пратенициве од новиот собраниски состав. Цела држава работи, тие одмараат уште пред да празнуваат. Особено се супер овие од новото парл ...
ПАРИ И АПСИ СЕ НАЈЧЕСТИ ЗБОРОВИ НА ЕЛИТАТА, ОТКРИ ЛИНГВИСТИЧКА АНАЛИЗА НА БОМБИТЕ

ПАРИ И АПСИ СЕ НАЈЧЕСТИ ЗБОРОВИ НА ЕЛИТАТА, ОТКРИ ЛИНГВИСТИЧКА АНАЛИЗА НА БОМБИТЕ

Зборовите пари, апси, уапси, глуп и ѓубре се најчесто употребуваните во бомбите, покажа првата лингвистичка анализа на прислушуваните материјали, што ...
3 / 3 НАПИСИ