Таг: Вили Брант

КЛЕКНУВАЊЕТО НА ВИЛИ БРАНТ ВО ВАРШАВА ЗНАЧЕШЕ СЕБЕОТКРИВАЊЕ НА ГЕРМАНИЈА, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ ХАЈКО МАС

КЛЕКНУВАЊЕТО НА ВИЛИ БРАНТ ВО ВАРШАВА ЗНАЧЕШЕ СЕБЕОТКРИВАЊЕ НА ГЕРМАНИЈА, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ ХАЈКО МАС

Педесет години откако тогашниот канцелар Вили Брант клекна пред меморијалот за Варшавското Гето, германскиот министер за надворешни работи Хајко Мас к ...
ДА ЗАБРИШЕМЕ

ДА ЗАБРИШЕМЕ

Се претера и со антифашизмот ...
2 / 2 НАПИСИ