Таг: Винтерленд

СКОПЈЕ И ГОДИНАВА ЌЕ ИМА „ВИНТЕРЛЕНД“, ЌЕ ЧИНИ 32.000 ЕВРА, ШТО Е ТРИ ПАТИ ПОМАЛКУ ОД ПРЕДВИДЕНИОТ БУЏЕТ, ВЕЛАТ ОД ГРАДОТ

СКОПЈЕ И ГОДИНАВА ЌЕ ИМА „ВИНТЕРЛЕНД“, ЌЕ ЧИНИ 32.000 ЕВРА, ШТО Е ТРИ ПАТИ ПОМАЛКУ ОД ПРЕДВИДЕНИОТ БУЏЕТ, ВЕЛАТ ОД ГРАДОТ

Град Скопје и оваа година за новогодишните празници во центарот на градот ќе го организра новогодишниот базар „Винтерленд“. Минатата недела Градот обј ...
„ВИНТЕРЛЕНД“ СЕ ОТВОРА В ПЕТОК, ЕЛКАТА НА СКОПСКИОТ ПЛОШТАД ЌЕ БИДЕ ДИГИТАЛНА

„ВИНТЕРЛЕНД“ СЕ ОТВОРА В ПЕТОК, ЕЛКАТА НА СКОПСКИОТ ПЛОШТАД ЌЕ БИДЕ ДИГИТАЛНА

Новогодишната населба „Винтерленд“ ќе биде отворена в петок, а музичка програма за деца и возрасни ќе има секој ден до 31 декември. Градоначалникот Пе ...
ПАРНИ ВАЉАК ЌЕ ПЕЕ ЗА НОВА ГОДИНА НА ПЛОШТАДОТ ВО СКОПЈЕ

ПАРНИ ВАЉАК ЌЕ ПЕЕ ЗА НОВА ГОДИНА НА ПЛОШТАДОТ ВО СКОПЈЕ

Хрватската рок група „Парни ваљак“ ќе пее на плоштадот Македонија во Скопје за новогодишната прослава на 31 декември. Пред нив ќе настапат неколку дом ...
3 / 3 НАПИСИ