Таг: водоснабдување

1 2 10 / 17 НАПИСИ
СТРУЖАНИ СЕ ЖАЛАТ ДЕКА НЕМААТ ЧИСТА ВОДА ЗА ПИЕЊЕ, МЕРКО ВЕЛИ ДЕКА ПРОБЛЕМОТ ЌЕ СЕ РЕШИ СО ЗАМЕНАТА НА АЗБЕСТНИТЕ ЦЕВКИ

СТРУЖАНИ СЕ ЖАЛАТ ДЕКА НЕМААТ ЧИСТА ВОДА ЗА ПИЕЊЕ, МЕРКО ВЕЛИ ДЕКА ПРОБЛЕМОТ ЌЕ СЕ РЕШИ СО ЗАМЕНАТА НА АЗБЕСТНИТЕ ЦЕВКИ

Стружани се жалат дека пијат заматена вода, а плаќаат високи сметки на јавното претпријатие „Водовод“. Велат дека по врнежливо време водата од градски ...
СКОПЈЕ НЕМА ДА ОСТАНЕ БЕЗ ВОДА, ОБВИНИТЕЛСТВОТО ДА РЕАГИРА ЗА ЗАКАНИТЕ НА СИНДИКАТОТ, КАЖА АРСОВСКА

СКОПЈЕ НЕМА ДА ОСТАНЕ БЕЗ ВОДА, ОБВИНИТЕЛСТВОТО ДА РЕАГИРА ЗА ЗАКАНИТЕ НА СИНДИКАТОТ, КАЖА АРСОВСКА

Градоначалничката Данела Арсовска денеска на прес-конференција кажа дека Скопје нема да остане без вода како што најавија од Сојузот на синдикати на М ...
ВО ТЕТОВО ПОВТОРНО РЕСТРИКЦИИ ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ПОРАДИ ДЕФЕКТ НА ЦЕВКА, ЌЕ СЕ САНИРА НАЈМАЛКУ ДВА ДЕНА

ВО ТЕТОВО ПОВТОРНО РЕСТРИКЦИИ ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ПОРАДИ ДЕФЕКТ НА ЦЕВКА, ЌЕ СЕ САНИРА НАЈМАЛКУ ДВА ДЕНА

Тетовци повторно имаат проблеми со водоснабдувањето. Поради дефект на водоводната цевка со која се зафаќа вода од реката Пена кај месноста Лешница, Те ...
СТРУМИЧКОТО СЕЛО БАНСКО ЦЕЛА НЕДЕЛА Е БЕЗ ВОДА ЗА ПИЕЊЕ ОТИ НЕКОИ ЖИТЕЛИ СИ ГИ НАВОДНУВААТ НИВИТЕ

СТРУМИЧКОТО СЕЛО БАНСКО ЦЕЛА НЕДЕЛА Е БЕЗ ВОДА ЗА ПИЕЊЕ ОТИ НЕКОИ ЖИТЕЛИ СИ ГИ НАВОДНУВААТ НИВИТЕ

Во шишиња и туби, жителите на струмичко Банско цела недела носат вода за пиење и одржување хигиена во своите домови, оти несовесни соселани водата од ...
СЕЛАТА ВО ОПШТИНА КАРБИНЦИ ЌЕ ГО РЕШАТ ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗА НАРЕДНИТЕ 100 ГОДИНИ СО НОВАТА ФИЛТЕР СТАНИЦА

СЕЛАТА ВО ОПШТИНА КАРБИНЦИ ЌЕ ГО РЕШАТ ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗА НАРЕДНИТЕ 100 ГОДИНИ СО НОВАТА ФИЛТЕР СТАНИЦА

Над 2.200 жители од потплачковичките села во Општина Карбинци ќе го решат проблемот со водоснабдувањето во наредните 100 години со изградбата на новат ...
ДЕФЕКТОТ НА ВОДОВОДНАТА ЛИНИЈА Е ОТСТРАНЕТ, ШТИП ПО ЦЕЛИ 30 ЧАСА ДОБИ ВОДА

ДЕФЕКТОТ НА ВОДОВОДНАТА ЛИНИЈА Е ОТСТРАНЕТ, ШТИП ПО ЦЕЛИ 30 ЧАСА ДОБИ ВОДА

По речиси ден и пол без вода, дефектот на водоводната линија во Штип конечно е отстранет. ЈП „Исар“, кое е задолжено за водоснабдувањето во Штип, 30 ч ...
ШТИП ВТОР ДЕН НЕМА ВОДА, ПРОДАВНИЦИТЕ ГИ РАСПРОДАДОА ЗАЛИХИТЕ ФЛАШИРАНА ВОДА

ШТИП ВТОР ДЕН НЕМА ВОДА, ПРОДАВНИЦИТЕ ГИ РАСПРОДАДОА ЗАЛИХИТЕ ФЛАШИРАНА ВОДА

Цели 24 часа Штип е без вода за пиење. Од ЈП „Исар“ соопштуваат дека поради дефект на една од главните турбини морало да се прекине водоснабдувањето, ...
ПРЕТПРИЈАТИЈАТА ЗА ВОДОВОД НА СКОПЈЕ И БУДИМПЕШТА СО ЗАЕДНИЧКИ ПРОЕКТ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГУБИТЕ НА ВОДА

ПРЕТПРИЈАТИЈАТА ЗА ВОДОВОД НА СКОПЈЕ И БУДИМПЕШТА СО ЗАЕДНИЧКИ ПРОЕКТ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГУБИТЕ НА ВОДА

ЈП „Водовод и канализација“ со помош на „Водовод Будимпешта“ доби грант од 122.000 евра за реализација на проекти за ефикасно водоснабдување и открива ...
ТЕАРЦЕ ИМА ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ СО КОРОНАВИРУСОТ, А ВЕЌЕ 10 ДЕНА Е РЕЧИСИ БЕЗ ВОДА ЗА ПИЕЊЕ

ТЕАРЦЕ ИМА ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ СО КОРОНАВИРУСОТ, А ВЕЌЕ 10 ДЕНА Е РЕЧИСИ БЕЗ ВОДА ЗА ПИЕЊЕ

Жителите на тетовското село Теарце веќе десетина дена со соочуваат со недостаток од вода за пиење. Преку ден нема вода и доаѓа дури во доцните попладн ...
ОХРИЃАНИ ЌЕ ДОБИВААТ ВОДА ОД ПУМПИ КОИ ЌЕ РАБОТАТ НА СОНЧЕВА ЕНЕРГИЈА

ОХРИЃАНИ ЌЕ ДОБИВААТ ВОДА ОД ПУМПИ КОИ ЌЕ РАБОТАТ НА СОНЧЕВА ЕНЕРГИЈА

Охриѓани наскоро ќе добиваат вода од пумпи кои ќе работат на сончева енергија, најавија од јавното претпријатие „Водовод”. „Се одлучивме за еден ва ...
1 2 10 / 17 НАПИСИ