Таг: вонредни парламентарни избори

ВО СДСМ ПОДЕЛЕНОСТ ОКОЛУ ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРИ ИЗБОРИ ОТИ ВИСИ ЦЕНЗУСОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ

ВО СДСМ ПОДЕЛЕНОСТ ОКОЛУ ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРИ ИЗБОРИ ОТИ ВИСИ ЦЕНЗУСОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ

До крајот на неделата се очекува седница да има Централниот одбор на СДСМ, на кој ќе се расправа за предлогот на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан ...
АКО ИМА ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ СО ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ, ХОЛАНДИЈА, ДАНСКА И ФРАНЦИЈА МОЖЕ ДА ПОБАРААТ ОДЛОЖУВАЊЕ НА ДАТУМОТ ЗА ПРЕГОВОРИ

АКО ИМА ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ СО ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ, ХОЛАНДИЈА, ДАНСКА И ФРАНЦИЈА МОЖЕ ДА ПОБАРААТ ОДЛОЖУВАЊЕ НА ДАТУМОТ ЗА ПРЕГОВОРИ

Ако напролет се организираат заедно со претседателските и предвремени парламентарни избори, Холандија, Данска и Франција може да побараат одложување н ...
ГРУЕВСКИ БАРА СЈО ЗА ИЗБОРИТЕ И АМНЕСТИЈА ЗА 27 АПРИЛ

ГРУЕВСКИ БАРА СЈО ЗА ИЗБОРИТЕ И АМНЕСТИЈА ЗА 27 АПРИЛ

Никола Груевски, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, еден час по завршување на вториот круг од локалните избори кажа дека не ги признава изборите и дека никогаш не ...
3 / 3 НАПИСИ