Таг: Воутер Пломп

ХОЛАНДИЈА БАРА БРЗО ДОНЕСУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА АНТИДИСКРИМИНАЦИЈА

ХОЛАНДИЈА БАРА БРЗО ДОНЕСУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА АНТИДИСКРИМИНАЦИЈА

Холандија бара брзо донесување на Законот за спречување и заштита од дискриминација во Собранието, како еден од реформските закони потребни за исполну ...
ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР ДЕЛЕШЕ ПЛАТНЕНИ ТОРБИ МЕСТО ПЛАСТИЧНИ КЕСИ ВО ЗАЕДНИЧКА АКЦИЈА СО „ПИВАРА“ И „ПАКОМАК“

ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР ДЕЛЕШЕ ПЛАТНЕНИ ТОРБИ МЕСТО ПЛАСТИЧНИ КЕСИ ВО ЗАЕДНИЧКА АКЦИЈА СО „ПИВАРА“ И „ПАКОМАК“

Заменете ги пластичните кеси со платнени торби кога пазарувате, порачаа претставниците на „Пивара“ Скопје“, „Пакомак“ и амбасадорот на Холандија Воуте ...
НА ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА, АМБАСАДОРИТЕ БЕЈЛИ И ПЛОМП ИМ ОДДАДОА ПОЧИТ НА ГЛИГОРОВ И ТРАЈКОВСКИ

НА ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА, АМБАСАДОРИТЕ БЕЈЛИ И ПЛОМП ИМ ОДДАДОА ПОЧИТ НА ГЛИГОРОВ И ТРАЈКОВСКИ

Американскиот амбасадор Џес Бејли и неговиот холандски колега Воутер Пломп утринава го одбележаа 8 Септември, Денот на независноста, со положување цве ...
ХОЛАНДСКАТА АМБАСАДА СО ЕКО ТОРБИ ГО ОДБЕЛЕЖА ДЕНОТ НА КРАЛОТ ВО СКОПЈЕ

ХОЛАНДСКАТА АМБАСАДА СО ЕКО ТОРБИ ГО ОДБЕЛЕЖА ДЕНОТ НА КРАЛОТ ВО СКОПЈЕ

Холандската амбасада започнува кампања за намалување на употребата на пластичните ќеси: Имам торба, рече холандскиот амбасадор во Скопје Воутер Пломп ...
МОРА ДА СЕ ГРИЖИМЕ ЗА ВОДАТА, ТАА Е ВО НАШАТА ДНК, КАЖА ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР ПЛОМП НА ТВИТАПОТ ЗА ПРЕСПА

МОРА ДА СЕ ГРИЖИМЕ ЗА ВОДАТА, ТАА Е ВО НАШАТА ДНК, КАЖА ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР ПЛОМП НА ТВИТАПОТ ЗА ПРЕСПА

Мора да бидеш пријател со водата и мора добро да се грижиш за неа, порача холандскиот амбасадор Воутер Пломп на вчерашниот твитап настан за подигање н ...
НЕ СМЕ ТУКА ДА ВЕ НАВРЕДИМЕ, ТУКУ ДА ЈА ПОКАЖЕМЕ РЕАЛНОСТА, ОТВОРЕНА ПРАЈД ФОТО ИЗЛОЖБАТА

НЕ СМЕ ТУКА ДА ВЕ НАВРЕДИМЕ, ТУКУ ДА ЈА ПОКАЖЕМЕ РЕАЛНОСТА, ОТВОРЕНА ПРАЈД ФОТО ИЗЛОЖБАТА

Фотографиите од конкурсот за најдобро прајд дело не се изложени за да навредат некого, нити пак да задоволат некого. Тие се изложени за да ја покажат ...
НЕМА КРАЈ НА КРИЗАТА ДОДЕКА ИМА НЕКАЗНИВОСТ НА ФУНКЦИОНЕРИТЕ, ВЕЛИ ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР ПЛОМП

НЕМА КРАЈ НА КРИЗАТА ДОДЕКА ИМА НЕКАЗНИВОСТ НА ФУНКЦИОНЕРИТЕ, ВЕЛИ ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР ПЛОМП

Холандскиот амбасадор во Скопје Воутер Пломп кажа дека е многу опасно да се користат меѓуетничките тензии за да се одвлече политичкото внимание од дру ...

200 КЛУПИ

1 Зошто се скарале Бранко и Бучко кој ќе зборува на поменот од годишнината на смртта на Борис Трајковски? Штета што државниот обвинител Александар П ...
8 / 8 НАПИСИ