Таг: забавен парк

ЗАБАВНИОТ ПАРК КАЈ „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“ Е НА ПРИВАТЕН ИМОТ, НЕ СМЕ НАДЛЕЖНИ, ВЕЛАТ ОД ГРАД СКОПЈЕ И ОПШТИНА КАРПОШ

ЗАБАВНИОТ ПАРК КАЈ „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“ Е НА ПРИВАТЕН ИМОТ, НЕ СМЕ НАДЛЕЖНИ, ВЕЛАТ ОД ГРАД СКОПЈЕ И ОПШТИНА КАРПОШ

Забавниот парк пред базенот „Борис Трајковски“ се наоѓа на приватен имот и затоа не треба да даваме дозвола за поставување на реквизитите, велат од Гр ...
ЛУНА ПАРКОТ ЌЕ СЕ ГРАДИ СПОРЕД НОВ ПРОЕКТ И ЌЕ СЕ ПРЕИМЕНУВА ВО ЗАБАВЕН ПАРК

ЛУНА ПАРКОТ ЌЕ СЕ ГРАДИ СПОРЕД НОВ ПРОЕКТ И ЌЕ СЕ ПРЕИМЕНУВА ВО ЗАБАВЕН ПАРК

Луна паркот во Скопје ќе се гради според комплетно нов проект. Во буџетот за 2019 година на Град Скопје предвидени се пари за изработка на проект, изг ...
УЧИЛИШТЕТО ВО УМИН ДОЛ ЗА ПРВПАТ ДОБИ САНИТАРНИ ЈАЗЛИ И ЗАБАВЕН ПАРК

УЧИЛИШТЕТО ВО УМИН ДОЛ ЗА ПРВПАТ ДОБИ САНИТАРНИ ЈАЗЛИ И ЗАБАВЕН ПАРК

Полското веце и калливите патеки во училишниот двор ќе бидат минато за учениците од основното училиште „Карпош“ во кумановското село Умин Дол. Со прое ...
3 / 3 НАПИСИ