Таг: Закон за употреба за јазиците

ПУШЕЊЕ СО ЈАЗИК

ПУШЕЊЕ СО ЈАЗИК

1 Многумина имаат мислење за Законот за употреба за јазиците, иако верувам дека не ни знаат што е напишано во него. Многумина се против законот, оти м ...
ДОНЕСЕН ЗАКОНОТ ЗА УПОТРЕБА НА ЈАЗИЦИТЕ

ДОНЕСЕН ЗАКОНОТ ЗА УПОТРЕБА НА ЈАЗИЦИТЕ

Со 69 гласа „за“, Собранието денеска го донесе новиот Закон за употреба на јазиците. Со овој закон, албанскиот јазик ќе се употребува рамноправно в ...
2 / 2 НАПИСИ