Таг: Закон за заштита од пушењето

КОЊОТ Е ЗДРАВ

КОЊОТ Е ЗДРАВ

1 Не е дека не знаевме оти Никола Груевски и Али Ахмети за да се одржат на власт се договарале за секакви гадости. Меѓу другото, и да го прекинат попи ...
СОБРАНИЕТО ГИ ИЗГЛАСА ИЗМЕНИТЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ПУШЕЊЕТО

СОБРАНИЕТО ГИ ИЗГЛАСА ИЗМЕНИТЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ПУШЕЊЕТО

Со  41 глас „за“, Собранието го усвои Предлог-Законот за изменување на Законот за заштита од пушењето по скратена постапка, поднесен од пратениците: Т ...
2 / 2 НАПИСИ