Таг: замена

СЕ МЕНУВААТ ЌЕРАМИДИТЕ НА ЦРКВАТА „СВ. ЈОВАН КАНЕО“ ВО ОХРИД ЗА ДА СЕ СПРЕЧИ ОШТЕТУВАЊЕ НА ФРЕСКИТЕ

СЕ МЕНУВААТ ЌЕРАМИДИТЕ НА ЦРКВАТА „СВ. ЈОВАН КАНЕО“ ВО ОХРИД ЗА ДА СЕ СПРЕЧИ ОШТЕТУВАЊЕ НА ФРЕСКИТЕ

Во црквата „Свети Јован Канео“, еден од најпрепознатливите симболи на Охрид и на Македонија, со средства од МПЦ и под надзор на Завод и Музеј Охрид во ...
ФОЛКСВАГЕН ГО ПРОДОЛЖИ РОКОТ ЗА ЗАМЕНА НА КОЛИТЕ ШТО ЗАГАДУВААТ ПОВЕЌЕ ОД ДОЗВОЛЕНОТО

ФОЛКСВАГЕН ГО ПРОДОЛЖИ РОКОТ ЗА ЗАМЕНА НА КОЛИТЕ ШТО ЗАГАДУВААТ ПОВЕЌЕ ОД ДОЗВОЛЕНОТО

Муштериите на Фолксваген кои не знаеле, а купиле автомобили кои се под еколошки стандарди, поради скандалот за местење емисии на издувни гасови, ќе мо ...
КОГА НА ВЛАСТ Е ВМРО-ДПМНЕ АЗБЕСТОТ ВО ВОДОВОДНИТЕ ЦЕВКИ НЕ Е ШТЕТЕН

КОГА НА ВЛАСТ Е ВМРО-ДПМНЕ АЗБЕСТОТ ВО ВОДОВОДНИТЕ ЦЕВКИ НЕ Е ШТЕТЕН

Триесет километри од водоводниот систем во Битола сѐ уште содржат азбестни цевки, иако употребата на азбестот беше забранета пред 12 години во европск ...
3 / 3 НАПИСИ