Таг: заштитено подрачје

ЖИТЕЛИТЕ НА ГОРНО ВРАНОВЦИ НЕ МОЖАТ ДА СИ ГИ ЛЕГАЛИЗИРААТ КУЌИТЕ ОТИ СЕ ВО ЗАШТИТЕНО ПОДРАЧЈЕ

ЖИТЕЛИТЕ НА ГОРНО ВРАНОВЦИ НЕ МОЖАТ ДА СИ ГИ ЛЕГАЛИЗИРААТ КУЌИТЕ ОТИ СЕ ВО ЗАШТИТЕНО ПОДРАЧЈЕ

Жителите на селото Горно Врановци се огорчени што државата не им дозволува да ги легализираат дивоградбите. Поради тоа, тие не можат да добијат електр ...
БЕЛЧИШКОТО БЛАТО КАЈ ДЕБРЦА ИДНО ЕВРОПСКО ЗАШТИТЕНО ПОДРАЧЈЕ

БЕЛЧИШКОТО БЛАТО КАЈ ДЕБРЦА ИДНО ЕВРОПСКО ЗАШТИТЕНО ПОДРАЧЈЕ

Белчишкото блато како редок природен феномен ќе ја промовира Дебрца кај Охрид како нова туристичка дестинација и идно заштитено европско подрачје. ...
ГО ПОНИШТИВ РЕШЕНИЕТО ЗА ГРАДБА НА ХОТЕЛОТ КАЈ ЛАГАДИН, ТОЈ НЕ СМЕЕ ДА СЕ ГРАДИ, ВЕЛИ В.Д. ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОХРИД ГЕОРГИЕСКИ

ГО ПОНИШТИВ РЕШЕНИЕТО ЗА ГРАДБА НА ХОТЕЛОТ КАЈ ЛАГАДИН, ТОЈ НЕ СМЕЕ ДА СЕ ГРАДИ, ВЕЛИ В.Д. ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОХРИД ГЕОРГИЕСКИ

В.д. градоначалникот на Општина Охрид Константин Георгиески го поништил решението за градба на хотелот кај Лагадин кој прекршува 12 закони. Георгиески ...
3 / 3 НАПИСИ