Таг: Зеленски

ЕВРОПЕИЗАЦИЈА СО БУГАРИЗАЦИЈА

ЕВРОПЕИЗАЦИЈА СО БУГАРИЗАЦИЈА

Путин така вика, ама Путин не е Радев. ...
ЌЕ ИНСИСТИРАМЕ НА ТЕРИТОРИЈАЛНИОТ ИНТЕГРИТЕТ НА УКРАИНА НА МИРОВНИТЕ ПРЕГОВОРИ ВО ТУРЦИЈА, КАЖА ЗЕЛЕНСКИ

ЌЕ ИНСИСТИРАМЕ НА ТЕРИТОРИЈАЛНИОТ ИНТЕГРИТЕТ НА УКРАИНА НА МИРОВНИТЕ ПРЕГОВОРИ ВО ТУРЦИЈА, КАЖА ЗЕЛЕНСКИ

Откако претходно сугерираше дека е подготвен за компромис, Володимир Зеленски кажа дека неговата влада ќе инсистира на суверенитетот и територијалниот ...
ЈОВАНО, ЈОВАНКЕ

ЈОВАНО, ЈОВАНКЕ

Америка да нè брани, ама Путин да нè води. ...
3 / 3 НАПИСИ