Таг: „Земја на номади“

„ЗЕМЈА НА НОМАДИ“ ТРИУМФИРАШЕ НА 93. ОСКАРИ, ЕНТОНИ ХОПКИНС ГО ПОБЕДИ ПОКОЈНИОТ ЧЕДВИК БОУЗМАН ЗА НАЈДОБАР АКТЕР

„ЗЕМЈА НА НОМАДИ“ ТРИУМФИРАШЕ НА 93. ОСКАРИ, ЕНТОНИ ХОПКИНС ГО ПОБЕДИ ПОКОЈНИОТ ЧЕДВИК БОУЗМАН ЗА НАЈДОБАР АКТЕР

Драмата „Земја на номади“ на кинеската режисерка Клое Жао е прогласена за најдобар филм на 93. Оскари, освојувајќи три големи награди на церемонија ко ...
ОСКАРИТЕ ВЕЧЕРВА ЌЕ СЕ ДОДЕЛАТ БЕЗ ВОДИТЕЛ И ПУБЛИКА, А ЅВЕЗДИТЕ ЌЕ СЕ СОБЕРАТ ВО ЖЕЛЕЗНИЧКАТА СТАНИЦА ВО ЛОС АНЏЕЛЕС

ОСКАРИТЕ ВЕЧЕРВА ЌЕ СЕ ДОДЕЛАТ БЕЗ ВОДИТЕЛ И ПУБЛИКА, А ЅВЕЗДИТЕ ЌЕ СЕ СОБЕРАТ ВО ЖЕЛЕЗНИЧКАТА СТАНИЦА ВО ЛОС АНЏЕЛЕС

Оскари како ниедни други ќе се одржат вечерва во Лос Анџелес, два месеца подоцна од вообичаено, при што нема да има водител и публика, а номинираните ...
„МЕНК“ НА ДЕЈВИД ФИНЧЕР ЌЕ СЕ БОРИ ЗА 10 ОСКАРИ, ЗА ПРВПАТ НОМИНИРАНИ ДВЕ РЕЖИСЕРКИ

„МЕНК“ НА ДЕЈВИД ФИНЧЕР ЌЕ СЕ БОРИ ЗА 10 ОСКАРИ, ЗА ПРВПАТ НОМИНИРАНИ ДВЕ РЕЖИСЕРКИ

„Менк“ со десет и „Земја на номади“ со шест ги предводат номинациите за годинашните Оскари, кои ќе бидат доделени на 25 април. Покрај нив, за Оскар з ...
„ЗЕМЈА НА НОМАДИ“ И „БОРАТ 2“ СЕ НАЈДОБРИ ФИЛМОВИ НА 78. ЗЛАТНИ ГЛОБУСИ, КОИ ЗА ПРВПАТ СЕ ДОДЕЛУВАА НА ДАЛЕЧИНА

„ЗЕМЈА НА НОМАДИ“ И „БОРАТ 2“ СЕ НАЈДОБРИ ФИЛМОВИ НА 78. ЗЛАТНИ ГЛОБУСИ, КОИ ЗА ПРВПАТ СЕ ДОДЕЛУВАА НА ДАЛЕЧИНА

„Земја на номади“ и „Борат 2“ се големите победници на 78. доделување на Златни глобуси, кои за првпат се одржаа во виртуелно издание поради пандемија ...
4 / 4 НАПИСИ