Таг: зимски распуст

26 ИЗЈАВИ

26 ИЗЈАВИ

Во криза прво децата да ги жртвуваме. Тие нека седат дома, а јавната администрација нека се грее по канцеларии. ...
ЗАГРЕВАЊЕТО НА ШКОЛИТЕ Е НАДЛЕЖНОСТ НА ОПШТИНИТЕ, ИНТЕРЕС НА УЧЕНИЦИТЕ Е НАСТАВА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО, ВЕЛАТ ОД ВЛАДАТА

ЗАГРЕВАЊЕТО НА ШКОЛИТЕ Е НАДЛЕЖНОСТ НА ОПШТИНИТЕ, ИНТЕРЕС НА УЧЕНИЦИТЕ Е НАСТАВА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО, ВЕЛАТ ОД ВЛАДАТА

Од Владата велат дека е во интерес на учениците физички да присуствуваат на настава по повиците од дел од градоначалниците наставата зимава да се спро ...
ВТОРОТО ПОЛУГОДИЕ ЗА СИТЕ УЧЕНИЦИ ЌЕ ПОЧНЕ НА 21 ЈАНУАРИ, КАЖА ЦАРОВСКА

ВТОРОТО ПОЛУГОДИЕ ЗА СИТЕ УЧЕНИЦИ ЌЕ ПОЧНЕ НА 21 ЈАНУАРИ, КАЖА ЦАРОВСКА

Второто полугодие за сите ученици ќе почне на 21 јануари, согласно календарот на Бирото за развој на образоавнието, рече денеска во Битола министеркат ...
ЗА 2 ДЕНА ПРОДОЛЖЕН ЗИМСКИОТ РАСПУСТ ПОРАДИ ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ

ЗА 2 ДЕНА ПРОДОЛЖЕН ЗИМСКИОТ РАСПУСТ ПОРАДИ ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ

Владата одлучи да го продолжи распустот за учениците од основно и средно образование за два дена, поради зголеменото загадување на воздухот во Битола, ...
УЧЕНИЦИТЕ ЌЕ ОДРАБОТУВААТ ЧЕТИРИ САБОТИ ПОРАДИ ПРОДОЛЖЕНИОТ РАСПУСТ

УЧЕНИЦИТЕ ЌЕ ОДРАБОТУВААТ ЧЕТИРИ САБОТИ ПОРАДИ ПРОДОЛЖЕНИОТ РАСПУСТ

Основните и средните училишта ќе одработуваат во саботите четири работни дена, бидејќи зимскиот распуст ќе биде продолжен за еден ден, а во јуни после ...
5 / 5 НАПИСИ