Таг: Златен глобус

БИОГРАФСКИОТ ФИЛМ ЗА ДИК ЧЕЈНИ ГИ ПРЕДВОДИ НОМИНАЦИИТЕ ЗА ЗЛАТЕН ГЛОБУС

БИОГРАФСКИОТ ФИЛМ ЗА ДИК ЧЕЈНИ ГИ ПРЕДВОДИ НОМИНАЦИИТЕ ЗА ЗЛАТЕН ГЛОБУС

„Потпретседател“, биографскиот филм за поранешниот американски потпретседател Дик Чејни, со Кристијан Бејл во насловната улога, ја предводи листата на ...
МОЌНИТЕ ПОРАКИ ПРОТИВ СЕКСУАЛНОТО ВОЗНЕМИРУВАЊЕ ГИ ФРЛИЈА ЗЛАТНИТЕ ГЛОБУСИ ВО ВТОР ПЛАН

МОЌНИТЕ ПОРАКИ ПРОТИВ СЕКСУАЛНОТО ВОЗНЕМИРУВАЊЕ ГИ ФРЛИЈА ЗЛАТНИТЕ ГЛОБУСИ ВО ВТОР ПЛАН

Моќните говори за сексуалното вознемирување во Холивуд доминираа на 75. доделување на филмските награди Златен глобус, на коишто „Три билборди пред Еб ...
„ОБЛИКОТ НА ВОДАТА“ НА ДЕЛ ТОРО СО СЕДУМ НОМИНАЦИИ ЗА ЗЛАТЕН ГЛОБУС

„ОБЛИКОТ НА ВОДАТА“ НА ДЕЛ ТОРО СО СЕДУМ НОМИНАЦИИ ЗА ЗЛАТЕН ГЛОБУС

„Обликот на водата“, фантастичната драма на Гилјермо дел Торо, собра најмногу, седум номинации за наградата Златен глобус, додека во конкуренција на Т ...
ИТАЛИЈАНЦИТЕ СЕ ОТКАЖУВААТ ОД МАКЕДОНСКИТЕ ЈАГНИЊА ОТИ СТОЧАРИТЕ ГИ ПРЕГОЈУВААТ

ИТАЛИЈАНЦИТЕ СЕ ОТКАЖУВААТ ОД МАКЕДОНСКИТЕ ЈАГНИЊА ОТИ СТОЧАРИТЕ ГИ ПРЕГОЈУВААТ

Италијанците сè помалку купуваат јагниња од Македонија затоа што нашите сточари ги чуваат подолго со цел да ги продадат поголеми. Така сточарите преку ...
4 / 4 НАПИСИ