Таг: Златна бубамара на популарноста

МАКЕДОНСКАТА ПЕСНА Е НАША ДУХОВНА ХРАНА ВО ДОБРО И ЗЛО, ПЕТРЕСКА И ПУПИНОВСКИ НАГРАДЕНИ ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО НА ЗЛАТНА БУБАМАРА

МАКЕДОНСКАТА ПЕСНА Е НАША ДУХОВНА ХРАНА ВО ДОБРО И ЗЛО, ПЕТРЕСКА И ПУПИНОВСКИ НАГРАДЕНИ ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО НА ЗЛАТНА БУБАМАРА

Со овации и долги аплаузи синоќа беа поздравени македонските фолк-легенди Блага Петреска и Ефто Пупиновски на 26. издание на Златна бубамара на попула ...
НЕМА ПРАВДА, ИМА БУБАМАРА – 23. „ЗЛАТНА БУБАМАРА“ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 27 ФЕВРУАРИ

НЕМА ПРАВДА, ИМА БУБАМАРА – 23. „ЗЛАТНА БУБАМАРА“ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 27 ФЕВРУАРИ

„Нема правда, има Бубамара“ ќе биде мотото на 23. издание на „Златна бубамара на популарноста“, што ќе се одржи на 27 февруари во арената „Борис Трајк ...
ОВАЦИИ ЗА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ И ДВАТА ХОРА НА ЗЛАТНА БУБАМАРА ВО ЧЕСТ НА СОПРУГАТА И БРАТОТ

ОВАЦИИ ЗА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ И ДВАТА ХОРА НА ЗЛАТНА БУБАМАРА ВО ЧЕСТ НА СОПРУГАТА И БРАТОТ

Светскиот виртуоз на гитара Влатко Стефановски ја воодушеви публиката на Златна бубамара на популарноста, со изведбата на македонската песна „Учи ме м ...
ПУБЛИКАТА НА „ЗЛАТНА БУБАМАРА“ НА НОЗЕ НА „ОЈ ВАРДАРЕ“

ПУБЛИКАТА НА „ЗЛАТНА БУБАМАРА“ НА НОЗЕ НА „ОЈ ВАРДАРЕ“

„Многу солзи исплакав“, „Ој Вардаре“, „Подобар живот “и „Колку е добро да те видам повторно “се дел од песните кои синоќа на Златна бубамара на попула ...
МОБ ГО ЗАБОРАВИ МАЕСТРО ЧАВДАРСКИ

МОБ ГО ЗАБОРАВИ МАЕСТРО ЧАВДАРСКИ

Македонскиот диригент со светска слава маестро Ванчо Чавдарски почина пред 15 години, на 8 декември во Бризбејн, Австралија, на 71 година. Неговото им ...
5 / 5 НАПИСИ