Таг: Зоран Несторовски

1.500 НА ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ ЗА ОРТОПЕДСКИ ОПЕРАЦИИ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“, СЕ ОПЕРИРААТ САМО КОВИД ПОЗИТИВНИ

1.500 НА ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ ЗА ОРТОПЕДСКИ ОПЕРАЦИИ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“, СЕ ОПЕРИРААТ САМО КОВИД ПОЗИТИВНИ

Одделението за ортопедија и трауматологија во болницата „8 Септември“ во Скопје од почетокот на епидемијата на КОВИД-19  беше пренаменето за прием на ...
ЗОРИЦА ЗАЕВА КАКО ПАЦИЕНТКА ДОЈДЕ НА ОТВАРАЊЕТО НА ПРВИОТ ЦЕНТАР ЗА СПОРТСКИ ПОВРЕДИ ВО МАКЕДОНИЈА

ЗОРИЦА ЗАЕВА КАКО ПАЦИЕНТКА ДОЈДЕ НА ОТВАРАЊЕТО НА ПРВИОТ ЦЕНТАР ЗА СПОРТСКИ ПОВРЕДИ ВО МАКЕДОНИЈА

Првиот центар за спортски трауми во Македонија денеска беше свечено отворен во Градската општа болница „8 Септември“ во Скопје. На отварањето покрај п ...
ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ СЕ ОТВОРА СПЕЦИЈАЛЕН ЦЕНТАР ЗА СПОРТСКИ ПОВРЕДИ

ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ СЕ ОТВОРА СПЕЦИЈАЛЕН ЦЕНТАР ЗА СПОРТСКИ ПОВРЕДИ

Во Градската општа болница „8 Септември“ во Скопје денес се отвора Центар за артроскопија и спорски трауматизам. Со отварањете на овој центар ќе им се ...
3 / 3 НАПИСИ