Таг: социјални мрежи

ВНИМАНИЕТО НА КОРИСНИЦИТЕ Е СЀ ПОКУСО, ПОКАЖА ИСТРАЖУВАЊЕТО ВЕЈВ ЗА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ

ВНИМАНИЕТО НА КОРИСНИЦИТЕ Е СЀ ПОКУСО, ПОКАЖА ИСТРАЖУВАЊЕТО ВЕЈВ ЗА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ

Истражувањето Вејв на глобалната агенциска мрежа „Ју-Ем“ за навиките на корисниците на социјалните медиуми покажа јасен тренд дека вниманието на корис ...
ОТИДОА ДА ПЕАТ ВО АМЕРИКА, А СЕ СЛИКАА КАКО ЛОВАТ СРНИ

ОТИДОА ДА ПЕАТ ВО АМЕРИКА, А СЕ СЛИКАА КАКО ЛОВАТ СРНИ

Додека во Македонија се спроведуваат акции за спасување на бездомните животни поради ниските температури, музичари од битолскиот „Екстра Бенд“ за врем ...
НАЈГОЛЕМОТО ИСТРАЖУВАЊЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ГОДИНАВА И ВО МАКЕДОНИЈА, ВКЛУЧИ СЕ И ОСВОЈ ТАБЛЕТ

НАЈГОЛЕМОТО ИСТРАЖУВАЊЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ГОДИНАВА И ВО МАКЕДОНИЈА, ВКЛУЧИ СЕ И ОСВОЈ ТАБЛЕТ

Најголемото глобално истражување за социјалните медиуми „Wave” годинава се спроведува во 65 земји, во него учествуваат  повеќе од 50.000 интернет кори ...
ИСЛАНД ИСПАДНА ОД ЕВРОПСКОТО, НО НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ Е НЕПРИКОСНОВЕН ШАМПИОН

ИСЛАНД ИСПАДНА ОД ЕВРОПСКОТО, НО НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ Е НЕПРИКОСНОВЕН ШАМПИОН

Исланд синоќа загуби од Франција со 5:2 и испадна од Европското првенство во фудбал, но на социјалните мрежи не стивнуваат коментарите за нивниот наст ...
4 / 4 НАПИСИ