Категорија: Дописна мрежа

1 645 646 6476465 / 6465 НАПИСИ
ПОЛИЦИЈАТА УШТЕ БАРА КОЈ ПУКАШЕ ВО БИТОЛСКИОТ ФУНКЦИОНЕР НА СДСМ ВО АПРИЛ

ПОЛИЦИЈАТА УШТЕ БАРА КОЈ ПУКАШЕ ВО БИТОЛСКИОТ ФУНКЦИОНЕР НА СДСМ ВО АПРИЛ

Поминаа двa и пол месеци, а полицијата се уште не открила кој пукаше во високиот функционер на СДСМ, Борче Петковски, член на извршен одбор на партија ...
БЕБЕТО ЧИЈА МАЈКА ПОЧИНА НА ПОРОДУВАЊЕ ВДОМЕНО ВО ДОМОТ ЗА ДОЕНЧИЊА ВО БИТОЛА

БЕБЕТО ЧИЈА МАЈКА ПОЧИНА НА ПОРОДУВАЊЕ ВДОМЕНО ВО ДОМОТ ЗА ДОЕНЧИЊА ВО БИТОЛА

Бебето од Крива Паланка, чија мајка почина на породување во кумановската болница, е сместено во Домот за доенчиња во Битола. Малиот Мерт Јусуфов таму ...
РЕПОРТАЖА ОД ДОЈРАН: ОХРИД И ПРЕСПА САКААТ ДА НИ ГИ ЗЕМАТ ГОСТИТЕ

РЕПОРТАЖА ОД ДОЈРАН: ОХРИД И ПРЕСПА САКААТ ДА НИ ГИ ЗЕМАТ ГОСТИТЕ

„Водата не е загадена. Некој сака да ја уништи сезоната во Дојран“, е ставот со кој ќе ве пречекат дојранчани, кои со неверување ја примија веста од Ц ...
РЕАТА ОД ДИВАТА ДЕПОНИЈА СМРДИ ДУРИ ДО ЦЕНТАРОТ НА ТЕТОВО

РЕАТА ОД ДИВАТА ДЕПОНИЈА СМРДИ ДУРИ ДО ЦЕНТАРОТ НА ТЕТОВО

Дивата депонија на влезот во Тетово е темпирана еколошка бомба што од ден на ден станува сѐ поголема, а тешкиот и непријатен мирис што се шири од неа ...
СЕГА УСТАВЕН СУД МОЖЕ ДА ГИ СПАСИ ОД БАРОК ГТЦ, МОБ И УНИВЕРЗИТЕТСКА БИБЛИОТЕКА

СЕГА УСТАВЕН СУД МОЖЕ ДА ГИ СПАСИ ОД БАРОК ГТЦ, МОБ И УНИВЕРЗИТЕТСКА БИБЛИОТЕКА

Уставниот суд на Република Македонија е последната институција што може да ги спаси од барок Градскиот трговски центар (ГТЦ), Македонската опера и бал ...
1 645 646 6476465 / 6465 НАПИСИ