Категорија: Дописна мрежа

1 847 848 849 850 851 1.013 8490 / 10128 НАПИСИ
ВЛАДАТА ПРЕДЛАГА ОДЛОЖУВАЊЕ НА ЛИЦЕНЦИТЕ ЗА ИСПИТНИТЕ ЦЕНТРИ ДО ДЕКЕМВРИ 2019, ОТКАКО ВО СТРУМИЦА НЕ СЕ ПОЛАГА ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА

ВЛАДАТА ПРЕДЛАГА ОДЛОЖУВАЊЕ НА ЛИЦЕНЦИТЕ ЗА ИСПИТНИТЕ ЦЕНТРИ ДО ДЕКЕМВРИ 2019, ОТКАКО ВО СТРУМИЦА НЕ СЕ ПОЛАГА ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА

Лиценциран стручен кадар, испитните центри за возачка дозвола да имаат од 30 ноември 2019, предлага Владата во измените на Законот за безбедност во со ...
НОВА КРИВИЧНА ЗА ТАЛЕСКИ И ВРАБОТЕНИ ВО ОПШТИНА БИТОЛА, НАБАВУВАЛЕ МАСЛО ЗА ГРЕЕЊЕ БЕЗ АНЕКС ДОГОВОРИ И ОД ФИРМА БЕЗ ЛИЦЕНЦА

НОВА КРИВИЧНА ЗА ТАЛЕСКИ И ВРАБОТЕНИ ВО ОПШТИНА БИТОЛА, НАБАВУВАЛЕ МАСЛО ЗА ГРЕЕЊЕ БЕЗ АНЕКС ДОГОВОРИ И ОД ФИРМА БЕЗ ЛИЦЕНЦА

Битолската полиција поднесе нови кривични пријави против ексградоначалникот на Битола Владимир Талески и негови соработници од претходната локална сам ...
ГРАД СКОПЈЕ И ОПШТИНА ЧАИР ГИ ОТСТРАНУВААТ ДИВИТЕ ТЕЗГИ НА БИТ ПАЗАР

ГРАД СКОПЈЕ И ОПШТИНА ЧАИР ГИ ОТСТРАНУВААТ ДИВИТЕ ТЕЗГИ НА БИТ ПАЗАР

До 5 април сите диви тезги на тротоарите околу Бит пазар треба да бидат отстранети. Град Скопје и Општина Чаир им дадоа рок на дивите продавачи сами д ...
ВО СТРУМИЦА 4 МЕСЕЦИ НЕ СЕ ПОЛАГА ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА

ВО СТРУМИЦА 4 МЕСЕЦИ НЕ СЕ ПОЛАГА ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА

Над 500 кандидати од југоисточна Македонија не можат да добијат возачка дозвола оти во испитниот центар ,,Ас Струмекс“ во Струмица од 1 декември минат ...
ШИЛЕГОВ ИМ ГО УКИНА БЕСПЛАТНОТО ПАРКИРАЊЕ НА СВОИТЕ ВРАБОТЕНИ ВО ГРАД СКОПЈЕ

ШИЛЕГОВ ИМ ГО УКИНА БЕСПЛАТНОТО ПАРКИРАЊЕ НА СВОИТЕ ВРАБОТЕНИ ВО ГРАД СКОПЈЕ

Градоначалникот Петре Шилегов им го укина бесплатното паркирање на вработените во Град Скопје. На улицата пред бараките на Градското собрание, иако ...
ШИЛЕГОВ НАЈАВИ НОВ МОСТ ОД АЕРОДРОМ ДО САЕМ, ЌЕ СЕ УРИВААТ 100 ОБЈЕКТИ

ШИЛЕГОВ НАЈАВИ НОВ МОСТ ОД АЕРОДРОМ ДО САЕМ, ЌЕ СЕ УРИВААТ 100 ОБЈЕКТИ

Град Скопје ќе гради нов мост со кој населбата Аеродром преку Керамидница ќе се поврзе со општина Гази Баба, најави денес градоначалникот на Скопје, П ...
ШИЛЕГОВ ЈА СТОПИРАШЕ ИЗГРАДБАТА НА ЛУНА ПАРКОТ, ЌЕ ГО ДАВА ПОД КОНЦЕСИЈА

ШИЛЕГОВ ЈА СТОПИРАШЕ ИЗГРАДБАТА НА ЛУНА ПАРКОТ, ЌЕ ГО ДАВА ПОД КОНЦЕСИЈА

Градоначалникот Петре Шилегов ќе бара концесионер за Луна паркот. Градежните работи за изградбата на новиот Луна парк на местото на постоечкиот, ек ...
ШИЛЕГОВ ОД ВИЕНСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК ХОЈПЛ ДОБИЛ ИДЕИ ЗА РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ПАРКИРАЊЕТО

ШИЛЕГОВ ОД ВИЕНСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК ХОЈПЛ ДОБИЛ ИДЕИ ЗА РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ПАРКИРАЊЕТО

Градоначалникот на Виена Михаел Хојпл му дал совети на скопскиот градоначалник Петре Шилегов околу решавањето на проблемот со паркирање.Шилегов денеск ...
ОТПУШТЕНИТЕ НАСТАВНИЦИ ОД БИТОЛА БАРААТ ДА СЕ ВРАТАТ НА РАБОТА

ОТПУШТЕНИТЕ НАСТАВНИЦИ ОД БИТОЛА БАРААТ ДА СЕ ВРАТАТ НА РАБОТА

Координативното тело на отпуштени образовни работници од основните училишта, градинките, како и вработени во административно-техничка служба денес се ...
ПОЧИНА БИТОЛЧАНЕЦОТ КОМУ ПРЕД ДВА МЕСЕЦА МУ ИЗГОРЕА ЖЕНАТА И СИНОТ

ПОЧИНА БИТОЛЧАНЕЦОТ КОМУ ПРЕД ДВА МЕСЕЦА МУ ИЗГОРЕА ЖЕНАТА И СИНОТ

Во урнатините од опожарената куќа, денес почина битолчанецот Томе А. (60), неполни два месеца откако во пожар во куќата на улицата „Девејани“ во Битол ...
1 847 848 849 850 851 1.013 8490 / 10128 НАПИСИ