Категорија: DUA TË THEM

1 15 16 17 18 19 21 170 / 209 НАПИСИ
ATENTATI I NIKSONIT

ATENTATI I NIKSONIT

1Nikolla Gruevski duhej të tregonte barsoleta në 4 të mengjesit, kur, për sulmin e Parlamentit u bëri thirje “institucioneve, të bëjnë hetim të shpejt ...
PSIHOPATOLOGJI

PSIHOPATOLOGJI

1Nuk është çudi që Todor Petrov, Ministria e Pushtetit Vendor dhe ajo e Drejtësisë iu është kujtuar të paraqesin një nismë në Gjykatën Kushtetuese për ...
EPITETI KRIMINELË

EPITETI KRIMINELË

1 Super janë deputetët e përbërjes së re parlamentare. I tërë shteti punon, ata pushojnë ende pa filluar festa. E sidomos, super janë ata të shumicës ...
PREJ 10 DERI 20 MILION

PREJ 10 DERI 20 MILION

1 LSDM-ja jep një pasqyrë të gabuar të realitetit, kur për këtë qeveri teknike përdor shprehjen "Qeveria në largim". Çfarë largimi? Kjo Qeveri është p ...

24 DHJETORI NË MARS

1Doni të thoni që kjo që po ndodh në Parlament është demokraci dhe parlamentarizëm? Demek, na qenka një debat i qytetëruar? Që duhet të jemi të lumtur ...

TRE PËR NJËQIND

1 Mund të thuhet se Eurokomesari Johanes Han ia kaloi lehtësisht. Vetëm me mallkime. Kanë mundur edhe kokën t’ia thyejnë, siç bënë me shoferin e ambas ...

VARRE TË FRESKËTA

1 Kur i rrihnin gazetarët nëpër rrugë e i pështynin nëpër kafene, ndoshta edhe mund të thoshte dikush: “Normale është, gazetarë janë”. E të bënin sehi ...

MAQEDONI E GRABITUR

1Nuk e di se pse akoma nuk i besoni Gruevskit se atë që ai e thotë, edhe e bën. Ai akoma pas Përzhinës së dytë kërcënohej se nuk mund ta kontrollojë t ...

KESH ANALIZA

1Shfrytëzuesit e Kuzhinës popullore në Kumanovë dhe Staro Nagoriçanë kanë mbetur pa shujtën e tyre të përditshme, sepse Qendra për Punë Sociale nuk ka ...

VETËM SHUTKA JO

1Dhe ja, kështu pra. Kaloi edhe një javë në pritje të nënshkrimeve që i kërkoi  Gjorge Ivanov që të mund ta japë mandatin për krijimin e qeverisë së r ...
1 15 16 17 18 19 21 170 / 209 НАПИСИ