Категорија: DUA TË THEM

1 13 14 15 16 17 150 / 169 НАПИСИ

SHTET I ROBËRUAR

1 Kjo qeveri nuk mban më. Prandaj, hajde t’i japim Gruevskit 63 deputetë, që të mundet më në fund, të vijë në pushtet. Të fitojë. Që të mund të vazhdo ...

MOS AJROS

1A është e logjikshme që edhe pas 25 vjetësh nga lufta ndëretnike dhe pas sundimit 15 vjeçar harmonik “sipas marrëveshjes kornizë”, elita sunduese, pë ...

LIRI APO VDEKJE

1 Më vjen disi keq që PSP-ja ka pasur dëshmi të mjaftueshme se shërbimet e huaja dhe kombit e verdhë kanë qenë gënjeshtër. Ishte disi më mirë të besoj ...

SHOQËRI KOTI

1 E pranoj, çështja më e rëndësishme tani dhe përgjithmonë janë kotësitë e elitës së LSDM-së. Edhe partia mund ta ndryshojë emrin në Shoqëria e kotë e ...

KRIMINELË SOCIALË

1 „Domethënë, shumë nervoz jam!” A nuk e dëgjuam këtë në bisedat telefonike? As edhe një aksident nuk të lënë ta fshehësh. Në fakt, ishin dy, por d ...

VANGJA DHE KALI

1 Ndërkohë që Amerika akoma flinte e Japonia po përgatitej për gjumë, unë u zgjova në Maqedoni, një ndër shtetet më të zhvilluara të botës. Kështu shk ...

MISTER ERIKSON

1 Nëse Goce Dellçevi botën e ka parë si një fushë gare kulturore midis popujve, VMRO e Nikolla Gruevskit sheh Maqedoninë si një fushë gare teknologjik ...

Shpejtoj të kap avionin

1 Erdh Hani dhe sërish i dha krahë Gruevskit. Pas një deklarate 12 minutëshe pa thënë gjë, dy minutat e fundit i shfrytëzoi për të thënë se PSP duhet ...

DIAGNOZA SVAROVSKI

1 Kryetari i këshillit gjyqësor, Zoran Karaxhovski tha që asnjë prokuror deri tani nuk i ka ofenduar gjykatësit aq shumë sa Prokurorja speciale publik ...

S’KA AJVAR

1 Mund ta imagjinoj Nikolla Gruevskin dhe shoqërinë e tij patriotike të ulur diku duke bërë shaka me Katica Janevën. Thonë - e shihni këtë, na paska z ...
1 13 14 15 16 17 150 / 169 НАПИСИ