Категорија: DUA TË THEM

1 12 13 14 15 16 19 140 / 185 НАПИСИ
MERCEDES I KOLEKSIONIT

MERCEDES I KOLEKSIONIT

1 Hej, disi shumë jeni rehatuar. Dhe sikur herët po gëzoheni... Për pesë muaj jo të plotë do të ketë zgjedhje lokale. Ndërkohë Nikolla Gruevski dek ...
QOSEN PARA IDRIZOVËS

QOSEN PARA IDRIZOVËS

1 Vallë, aq pasoja iu kanë lënë goditjet në kokë këtyre ministrave të rinj të LSDM, që në krye me Zaevin, me gjithë mend shkuan për t’u fotografuar me ...
LOPË E PAHIPUR

LOPË E PAHIPUR

1Deputeti nuk e ka rrahur lopën. Kështu disi duhet të mbarojë edhe historia rreth asaj se çfarë i ndodhi Maqedonisë më 27 prill. Me këtë lloj prokuror ...
TUNG ZOKI

TUNG ZOKI

1Vallë, në çfarë niveli të inteligjencës duhet ta konsiderojë dikush publikun e vet, që t’i kujtohet emisionit të tij t’ia vërë emrin “Vetëm e vërteta ...
ME PAPUÇE NËPËR SHPI

ME PAPUÇE NËPËR SHPI

1 Ne jemi të marrë. Me siguri, duhet të jemi të marrë, që kur akoma ia lejojmë Gjorge Ivanovit të na shesë përralla për shtetin, për unitarizmin, për ...
S’KA KOMPJUTER

S’KA KOMPJUTER

  1 Po përpiqem ta kuptoj incidentin e Talat Xhaferit me flamurit shqiptar në kabinetin e kryetarit të Parlamentit. Kuptoj që me shumë siguri ...
ATENTATI I NIKSONIT

ATENTATI I NIKSONIT

1Nikolla Gruevski duhej të tregonte barsoleta në 4 të mengjesit, kur, për sulmin e Parlamentit u bëri thirje “institucioneve, të bëjnë hetim të shpejt ...
PSIHOPATOLOGJI

PSIHOPATOLOGJI

1Nuk është çudi që Todor Petrov, Ministria e Pushtetit Vendor dhe ajo e Drejtësisë iu është kujtuar të paraqesin një nismë në Gjykatën Kushtetuese për ...
EPITETI KRIMINELË

EPITETI KRIMINELË

1 Super janë deputetët e përbërjes së re parlamentare. I tërë shteti punon, ata pushojnë ende pa filluar festa. E sidomos, super janë ata të shumicës ...
PREJ 10 DERI 20 MILION

PREJ 10 DERI 20 MILION

1 LSDM-ja jep një pasqyrë të gabuar të realitetit, kur për këtë qeveri teknike përdor shprehjen "Qeveria në largim". Çfarë largimi? Kjo Qeveri është p ...
1 12 13 14 15 16 19 140 / 185 НАПИСИ