Категорија: DUA TË THEM

1 14 15 16 17 18 21 160 / 209 НАПИСИ
PARA DHE PAS

PARA DHE PAS

1Siç kanë filluar ta mbrojnë prokurorin shtetëror Marko Zvërlevski nga shkarkimi, deputetët e VMRO-DPMNE-së as emrin aq shumë nuk do ta mbrojnë. Ore, ...
RROTA E FATIT

RROTA E FATIT

1Në 2006 e largët, diku nga fillimi i epokës së gruevizmit, këshilltari i Komunës së Qendrës nga VMRO-DPMNE, Vlladimir Bahçovanovski, pas shfrytëzimit ...
ALI EKSPRES

ALI EKSPRES

1Zaevin e zuri mallkimi i Brankos. Ju kujtohet kur në mesin e të 90-ave na frikësonte duke thënë “Mos doni të jemi si Bullgaria?”. Epo ja, Bullgaria n ...
PROPAGANDË KOSMODISKU

PROPAGANDË KOSMODISKU

1I dëgjoj vmro-vcat se si e kritikojnë qeverinë e re, se ajo e paska sajuar mercedesin që e ka blerë lideri i tyre, Nikolla Gruevski, mercedes  600.00 ...
MERCEDES I KOLEKSIONIT

MERCEDES I KOLEKSIONIT

1 Hej, disi shumë jeni rehatuar. Dhe sikur herët po gëzoheni... Për pesë muaj jo të plotë do të ketë zgjedhje lokale. Ndërkohë Nikolla Gruevski dek ...
QOSEN PARA IDRIZOVËS

QOSEN PARA IDRIZOVËS

1 Vallë, aq pasoja iu kanë lënë goditjet në kokë këtyre ministrave të rinj të LSDM, që në krye me Zaevin, me gjithë mend shkuan për t’u fotografuar me ...
LOPË E PAHIPUR

LOPË E PAHIPUR

1Deputeti nuk e ka rrahur lopën. Kështu disi duhet të mbarojë edhe historia rreth asaj se çfarë i ndodhi Maqedonisë më 27 prill. Me këtë lloj prokuror ...
TUNG ZOKI

TUNG ZOKI

1Vallë, në çfarë niveli të inteligjencës duhet ta konsiderojë dikush publikun e vet, që t’i kujtohet emisionit të tij t’ia vërë emrin “Vetëm e vërteta ...
ME PAPUÇE NËPËR SHPI

ME PAPUÇE NËPËR SHPI

1 Ne jemi të marrë. Me siguri, duhet të jemi të marrë, që kur akoma ia lejojmë Gjorge Ivanovit të na shesë përralla për shtetin, për unitarizmin, për ...
S’KA KOMPJUTER

S’KA KOMPJUTER

  1 Po përpiqem ta kuptoj incidentin e Talat Xhaferit me flamurit shqiptar në kabinetin e kryetarit të Parlamentit. Kuptoj që me shumë siguri ...
1 14 15 16 17 18 21 160 / 209 НАПИСИ