Категорија: DUA TË THEM

1 16 17 18 19 20 21 180 / 209 НАПИСИ

TRAJKO LE TË PAGUAJË

1Kur Gjyqi kushtetues refuzon të merret me punën e vet, të gjithëve na kushton para. D.m.th. – nga paratë tona. Flasim konkretisht. Nuk flasim për she ...

MAJA TA THOTË

1Lajmi i mirë i kësaj jave është se Maqedonia akoma nuk e ka arritur fundin. Se me këtë president dhe këtë gjyqësi do të shkojmë akoma më poshtë. Ja e ...

55 ÇIZME

1 Çfarë bëni? Ja, presim. Çfarë prisni? Presim të vijë afati e të shohim në do të mund të bëjë qeveri mandatari. E çfarë nëse nuk e bën? Do të presim ...

GJYKATËS TË KLASIFIKUAR

1Maqedonia është, me shumë siguri shteti i vetëm, ku përndjekja e krimit është më e tmerrshme se vetë krimi. Maqedonia është shtet ku siguria kombëtar ...

ALI ANALIZIRA  

1 Kështu pra. Të jeni të qetë. Nuk do të ketë federalizmi. Nuk do të ketë kantonizim. Do të ketë vetëm dashuri besnike mes Nikolla Gruevskit dhe Ali A ...

SOROSI DHE KATICA

1Vetëm deri para një muaj, Nikolla Gruevski kërkonte nga trupi votues që t’i sigurojë 63 deputetë, që të mos mund ta shantazhojë askush. U shpiku fede ...

BIFTEK VIÇI

1 Kur e dëgjoj liderin e BDI-së, Ali Ahmetin, se si rrëfen historira, se ata do të hyjnë në Qeverinë e re vetëm nëse përmbushen nevojat e shqiptarëve, ...

TEARCË PM10

1Seriozisht, kush t’u jetë kërcënuar, vallë, ambasadorëve të BE-së në Maqedoni? Ncë, ncë, ncë…Kush ka mundur t’u kërcënohet? Ncë, ncë, ncë…VMRO-DPMNE- ...

LUFTË E FTOHTË

1E kishim shumë të mërzitshme këto dy vjet e gjysmë, e tani patëm pak emocion në jetët tona të mërzitshme. Ja, si për fillim, VMRO-DPMNE-ja nga kun ...

PRITE QOSETON

1 Si të mos kemi shkuar në shkollat e njëjta. Asnjëherë nuk na kanë mësuar se Goce Dellçevi e ka porositur Qoseton që përfundimisht ta zgjidhë dikë. N ...
1 16 17 18 19 20 21 180 / 209 НАПИСИ