1 3.000 3.001 3.002 3.003 3.004 3.071 30020 / 30707 НАПИСИ

ЕУ ГРАДИНКА

1 Премиерот Бучковски ја обвини опозицијата дека ги организира протестите и ја дестабилизира државата. Сега знаеме со што опозицијата ја дестабилизир ...

2006 – ПОНАПРЕД СМЕ ВО РЕДОТ ЗА ВИЗА

21 јануари Премиерот Владо Бучковски и лидерот на ДПА Арбен Џафери се сретнаа на половина пат меѓу Скопје и Тетово. Таму има бензинска пумпа. На пумп ...

ПАРАСТОС МАЈСТОР

1 Државниот секретар на МНР Емил Киријас рече дека дипломатите на оваа владина коалиција биле 39 отсто професионални, за разлика од дипломатите на ВМР ...

ЈАКА ФИНТА

1 Премиерот Владо Бучковски и лидерот на ДПА Арбен Џафери се сретнаа на половина пат меѓу Скопје и Тетово. Таму има бензинска пумпа. На пумпа се разго ...

ТРИ “Р”

1 Убаво што ВМРО-ДПМНЕ откри дека министерот за здравство Владо Димов со државни пари им купувал накит на министерките. Ама ќе им верував дека нависти ...

МАРСОВЦИТЕ ДОЈДОА

1 Ние не знаевме колку ни биле успешни министрите. Сега ни кажаа. Сите се изредија на прес конференции. И сите си се пофалија. Многу им била успешна г ...

БРЗ ВОЗ

1 Возот за Приштина тргна. Првите патници беа министрите Фатмир Бесими и Џемали Мехази. Полицијата и Царината велат дека нема услови за контрола на ...

ДОБРО УТРО

1 "Ако се дават аргументи зошто не може да се покрене постапка, а не се бараат аргументи за таа да се покрене, тогаш дури во случај на вистински ...

ШВАЈЦАРСКА БУДАЛА

1 Што чека Прчевски? Неделникот "Фокус" упорно тврди дека претседателот на државата Бранко Црвенковски и поранешниот премиер Хари Костов имаат милионс ...

Балвани и кондоми

1 Министерот за култура Благоја Стефановски се закани дека ќе поведе постапка за уривање на споменикот на Скендербег што пред неколку дена почна да се ...
1 3.000 3.001 3.002 3.003 3.004 3.071 30020 / 30707 НАПИСИ