Таг: ад хок тело за контролирање на медиумите

ДАУТИ ЈА ПОВЛЕЧЕ КАНДИДАТУРАТА, СЕ ОЛЕСНУВА ИЗБОРОТ НА ПЕТТИОТ ЧЛЕН НА АД ХОК ТЕЛОТО ЗА МЕДИУМИ

ДАУТИ ЈА ПОВЛЕЧЕ КАНДИДАТУРАТА, СЕ ОЛЕСНУВА ИЗБОРОТ НА ПЕТТИОТ ЧЛЕН НА АД ХОК ТЕЛОТО ЗА МЕДИУМИ

Даут Даути ја извести Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумиски услуги дека ја повлекува кандидатурата за петти член на ад хок телото за следење ...
ЛИДЕРОТ НА ОПОЗИЦИЈАТА АПЕЛИРАШЕ ДО ЧЛЕНОВИТЕ НА АД ХОК ТЕЛОТО ДА ГО ИЗБЕРАТ ПЕТТИОТ ЧЛЕН

ЛИДЕРОТ НА ОПОЗИЦИЈАТА АПЕЛИРАШЕ ДО ЧЛЕНОВИТЕ НА АД ХОК ТЕЛОТО ДА ГО ИЗБЕРАТ ПЕТТИОТ ЧЛЕН

Проблемите со изборот на петтиот член на ад хок телото за регулација на медиумите нема да го доведат во прашање одржувањето на изборите во декември, к ...
НЕМА ДОГОВОР ЗА ПЕТТИОТ ЧЛЕН НА АД ХОК ТЕЛОТО ЗА МЕДИУМИ, СРЕДБИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ ВО ПОНЕДЕЛНИК

НЕМА ДОГОВОР ЗА ПЕТТИОТ ЧЛЕН НА АД ХОК ТЕЛОТО ЗА МЕДИУМИ, СРЕДБИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ ВО ПОНЕДЕЛНИК

Договор за петтиот член на привременото тело за следење на медиумите за изборите може да се очекува најрано во понеделник, откако четворицата членови, ...
СОБРАНИЕТО ЌЕ ТРЕБА ДА НАЈДЕ РЕШЕНИЕ ЗА ПЕТТИОТ ЧЛЕН, ОТКАКО СЕ ПРОБИ РОКОТ ЗА КОМПЛЕТИРАЊЕ НА АД ХОК ТЕЛОТО ЗА МЕДИУМИ

СОБРАНИЕТО ЌЕ ТРЕБА ДА НАЈДЕ РЕШЕНИЕ ЗА ПЕТТИОТ ЧЛЕН, ОТКАКО СЕ ПРОБИ РОКОТ ЗА КОМПЛЕТИРАЊЕ НА АД ХОК ТЕЛОТО ЗА МЕДИУМИ

Привременото тело за следење на медиумите за изборите го проби крајниот рок да се комплетира, откако четворицата членови, претходно избрани по предлог ...
РОКОТ ИСТЕКУВА НА ПОЛНОЌ – НЕМА КОНСЕНЗУС ЗА ПЕТТИОТ ЧЛЕН НА АД ХОК ТЕЛОТО ЗА СЛЕДЕЊЕ НА МЕДИУМИТЕ ПРЕД ИЗБОРИ

РОКОТ ИСТЕКУВА НА ПОЛНОЌ – НЕМА КОНСЕНЗУС ЗА ПЕТТИОТ ЧЛЕН НА АД ХОК ТЕЛОТО ЗА СЛЕДЕЊЕ НА МЕДИУМИТЕ ПРЕД ИЗБОРИ

Привременото тело за следење на изборите не успеа да избере петти член. Агенцијата за аудио и аудиовизулени услуги попладнево соопшти дека четворицата ...
ИЗБРАНИ 4 ЧЛЕНОВИ НА МЕДИУМСКОТО АД ХОК ТЕЛО, ТРЕБА ДА ПРЕДЛОЖАТ ЧЛЕН АЛБАНЕЦ

ИЗБРАНИ 4 ЧЛЕНОВИ НА МЕДИУМСКОТО АД ХОК ТЕЛО, ТРЕБА ДА ПРЕДЛОЖАТ ЧЛЕН АЛБАНЕЦ

Слаѓана Димишкова, Цветин Чилиманов, Горан Трпеновски и Љубомир Костовски се четворицата членови на Привременото ад хок тело за следење на медиумите п ...
НАД 20 КАНДИДАТИ СЕ ПРИЈАВИЛЕ НА ОГЛАСОТ НА СДСМ ЗА ЧЛЕНОВИ НА АД ХОК ТЕЛОТО И ЗА УРЕДНИК НА МРТВ

НАД 20 КАНДИДАТИ СЕ ПРИЈАВИЛЕ НА ОГЛАСОТ НА СДСМ ЗА ЧЛЕНОВИ НА АД ХОК ТЕЛОТО И ЗА УРЕДНИК НА МРТВ

Над 20 кандидати се пријавиле на огласот на СДСМ за членови на ад хок телото за следење на медиумите за време на изборите и за главен и одговорен уред ...
ПРАТЕНИЦИТЕ НА ОДМОР ДО 15 АВГУСТ

ПРАТЕНИЦИТЕ НА ОДМОР ДО 15 АВГУСТ

Гласањето за ребалансот на буџетот на 29 јули беше последниот парламентарен настан пред почетокот на летните одмори за политичарите, кој вообичаено тр ...
ПРЖИНСКОТО АД ХОК ТЕЛО ЌЕ ГО НАРУШИ УСТАВНОТО ПРАВО НА СЛОБОДА НА ПЕЧАТ

ПРЖИНСКОТО АД ХОК ТЕЛО ЌЕ ГО НАРУШИ УСТАВНОТО ПРАВО НА СЛОБОДА НА ПЕЧАТ

Ад хок телото, кое треба да ги контролира медиумите пред изборите, нема да доведе до отворен, искрен и фер политички процес, вели Тери Мајкел од Цента ...
9 / 9 НАПИСИ