Таг: Академија за судии и обвинители

НАТАША ГАБЕР-ДАМЈАНОВСКА РЕИЗБРАНА ЗА ДИРЕКТОРКА НА АКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ СО 8 ГЛАСА „ЗА“ И НИЕДЕН „ПРОТИВ“, МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ПРАВДА „ВОЗДРЖАНО“

НАТАША ГАБЕР-ДАМЈАНОВСКА РЕИЗБРАНА ЗА ДИРЕКТОРКА НА АКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ СО 8 ГЛАСА „ЗА“ И НИЕДЕН „ПРОТИВ“, МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ПРАВДА „ВОЗДРЖАНО“

Досегашната директорка на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“, професорката и поранешна уставна судијка Наташа Габер-Дамјановска, де ...
КАНДИДАТ ЗА ДИРЕКТОР НА АКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ И ОБВИНИТЕЛИ ЈА УТНАЛ НЕЈЗИНАТА АДРЕСА, ПА КОВЕРТОТ СО ДОКУМЕНТИ ЗАЛУТАЛ ВО ДРУГА ИНСТИТУЦИЈА

КАНДИДАТ ЗА ДИРЕКТОР НА АКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ И ОБВИНИТЕЛИ ЈА УТНАЛ НЕЈЗИНАТА АДРЕСА, ПА КОВЕРТОТ СО ДОКУМЕНТИ ЗАЛУТАЛ ВО ДРУГА ИНСТИТУЦИЈА

Задоцнет коверт со документи за конкурсот за директор на Академијата за судии и обвинители кој прошетал до погрешна институција поради утната адреса, ...
БУНТ ВО СУДСКИОТ СОВЕТ, ЧЛЕНОВИТЕ ИЗБРАНИ ОД СУДИИТЕ СПРЕЧИЈА ДА ПОМИНЕ ГОТОВ СПИСОК ЗА ГЛАСАЊЕ ЗА КЛУЧНИ МЕСТА ВО АКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ И ОБВИНИТЕЛИ

БУНТ ВО СУДСКИОТ СОВЕТ, ЧЛЕНОВИТЕ ИЗБРАНИ ОД СУДИИТЕ СПРЕЧИЈА ДА ПОМИНЕ ГОТОВ СПИСОК ЗА ГЛАСАЊЕ ЗА КЛУЧНИ МЕСТА ВО АКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ И ОБВИНИТЕЛИ

Тројцата новоизбрани членови на Судскиот совет, судиите Мирјана Радевска-Стефкова, Зоран Герасимовски и Ивица Николовски, на кои им се придружиле и ос ...
ПЕТМИНА ЧЛЕНОВИ НА УПРАВНИОТ ОДБОР НА АКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ И ОБВИНИТЕЛИ ГО ТУРНАА ИЗБОРОТ НА ДИРЕКТОР, НЕ КАЖАА ЗОШТО НЕ ГЛАСААТ ЗА КАНДИДАТИТЕ

ПЕТМИНА ЧЛЕНОВИ НА УПРАВНИОТ ОДБОР НА АКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ И ОБВИНИТЕЛИ ГО ТУРНАА ИЗБОРОТ НА ДИРЕКТОР, НЕ КАЖАА ЗОШТО НЕ ГЛАСААТ ЗА КАНДИДАТИТЕ

Денешниот избор на директор на Академијата за судии и обвинители "Павел Шатев" пропадна, откако двете кандидатки не добија доволен број на гласови. ...
МЕНТОРИТЕ МИХАЈЛОВА, БАХЧОВАНОВСКА, БАШЕСКА И ЈОСИФОВИЌ ЌЕ ГИ ОБУЧУВААТ ИДНИТЕ СУДИИ ЗА 8.000 ДЕНАРИ МЕСЕЧНО

МЕНТОРИТЕ МИХАЈЛОВА, БАХЧОВАНОВСКА, БАШЕСКА И ЈОСИФОВИЌ ЌЕ ГИ ОБУЧУВААТ ИДНИТЕ СУДИИ ЗА 8.000 ДЕНАРИ МЕСЕЧНО

Академијата за судии и обвинители уште во првиот круг ги назначи за ментори на студентите од шестата генерација судиите Елена Илиевска – Јосифовиќ од ...
МЕНТОРИ НА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА СУДИИ ЌЕ БИДАТ ТАТЈАНА МИХАЈЛОВА, ЕЛЕНА ЈОСИФОВИЌ, МОНИКА БАХЧОВАНОВСКА, ДИАНА ГРУЕВСКА И ЉУБИНКА БАШЕСКА

МЕНТОРИ НА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА СУДИИ ЌЕ БИДАТ ТАТЈАНА МИХАЈЛОВА, ЕЛЕНА ЈОСИФОВИЌ, МОНИКА БАХЧОВАНОВСКА, ДИАНА ГРУЕВСКА И ЉУБИНКА БАШЕСКА

Судскиот совет за ментори на најновата (шеста) генерација слушатели на Академијата за судии и обвинители ги предложил и Татјана Михајлова, Моника Бахч ...
КАНДИДАТИТЕ ЗА СУДИИ ЌЕ ПОЛАГААТ ИСПИТ СО ПОЗНАТИ ПРАШАЊА, РАШКОВСКИ ЌЕ КАЗНУВА

КАНДИДАТИТЕ ЗА СУДИИ ЌЕ ПОЛАГААТ ИСПИТ СО ПОЗНАТИ ПРАШАЊА, РАШКОВСКИ ЌЕ КАЗНУВА

Академијата за судии и обвинители со циркуларен мејл испратен до сите 20-тина предавачи (судии, обвинители, професори, експерти од МВР) ги тера да отк ...
ОД АКАДЕМИЈАТА СЕ ИЗБРАНИ СУДИИ САМО ВО НАЈНИСКИТЕ СУДОВИ

ОД АКАДЕМИЈАТА СЕ ИЗБРАНИ СУДИИ САМО ВО НАЈНИСКИТЕ СУДОВИ

Ниту еден кандидат од Академијата за судии и обвинители од оние кои исполнуваат услов, а тоа е 4 години непрекината работа во основен суд, не успеал д ...
8 / 8 НАПИСИ