Таг: анкетна комисија

НА ГРУЕВСКИ МУ СЛЕДУВА СПЕЦИЈАЛЕН ТРЕТМАН ЗАТОА ШТО 10 ГОДИНИ БИЛ ПРЕМИЕР, ВЕЛАТ УНГАРСКИТЕ ВЛАСТИ, ОПОЗИЦИЈАТА ПОБАРА АНКЕТНА КОМИСИЈА ЗА СЛУЧАЈОТ

НА ГРУЕВСКИ МУ СЛЕДУВА СПЕЦИЈАЛЕН ТРЕТМАН ЗАТОА ШТО 10 ГОДИНИ БИЛ ПРЕМИЕР, ВЕЛАТ УНГАРСКИТЕ ВЛАСТИ, ОПОЗИЦИЈАТА ПОБАРА АНКЕТНА КОМИСИЈА ЗА СЛУЧАЈОТ

Во унгарскиот парламент, Балаш Орбан, државен секретар во кабинетот на премиерот Виктор Орбан, кажа дека осудениот Никола Груевски добива специјален т ...
ВМРО-ДПМНЕ СО ПОТПИСИ ОД 30 ПРАТЕНИЦИ ПРЕДЛОЖИ ВО СОБРАНИЕТО ФОРМИРАЊЕ АНКЕТНА КОМИСИЈА ЗА РЕФЕРЕНДУМОТ

ВМРО-ДПМНЕ СО ПОТПИСИ ОД 30 ПРАТЕНИЦИ ПРЕДЛОЖИ ВО СОБРАНИЕТО ФОРМИРАЊЕ АНКЕТНА КОМИСИЈА ЗА РЕФЕРЕНДУМОТ

ВМРО-ДПМНЕ до Собранието поднесе предлог-одлука за формирање анкетна комисија за испитување на целиот процес на гласањето на референдумот на 30 септем ...
ШТО ИМ ФАЛЕШЕ НА БЕЈЛИ И НА ОРАВ НА 6 АПРИЛ?

ШТО ИМ ФАЛЕШЕ НА БЕЈЛИ И НА ОРАВ НА 6 АПРИЛ?

Собранието се распушти на 6 април без да ги исполни петте клучни реформи, на кои се обврзаа политичките партии со договорот од Пржино – две анкетни ко ...
3 / 3 НАПИСИ