Таг: авиокомпанија

1 213 / 13 НАПИСИ
БЕБЕ РОДЕНО СРЕДЕ ЛЕТ ДОЖИВОТНО ЌЕ ЛЕТА БЕСПЛАТНО СО „ЏЕТ ЕРВЕЈС“

БЕБЕ РОДЕНО СРЕДЕ ЛЕТ ДОЖИВОТНО ЌЕ ЛЕТА БЕСПЛАТНО СО „ЏЕТ ЕРВЕЈС“

Индиската авиокомпанија „Џет Ервејс“ му подари бесплатна доживотна карта на бебе кое се роди на еден од нивните летови од Саудиска Арабија до Индија. ...
„АЛИТАЛИЈА“ ГИ ПРЕКИНУВА ЛЕТОВИТЕ ЗА СКОПЈЕ, ОТКАКО СЕ ОТКАЖАА И „СВИС“ И „ЧЕХ ЕРЛАЈНС“

„АЛИТАЛИЈА“ ГИ ПРЕКИНУВА ЛЕТОВИТЕ ЗА СКОПЈЕ, ОТКАКО СЕ ОТКАЖАА И „СВИС“ И „ЧЕХ ЕРЛАЈНС“

Италијанскиот национален превозник „Алиталија“ ги прекинува директните летови од Рим за Скопје поради помалата продажба на карти од очекуваната, објав ...
АВСТРИСКА АВИОКОМПАНИЈА ГО НУДИ НАЈКУСИОТ МЕЃУНАРОДЕН ЛЕТ, ТРАЕ ОСУМ МИНУТИ

АВСТРИСКА АВИОКОМПАНИЈА ГО НУДИ НАЈКУСИОТ МЕЃУНАРОДЕН ЛЕТ, ТРАЕ ОСУМ МИНУТИ

Една австрискa авиокомпании почна со најкратките редовни меѓународни линии во светот - осумминутен „скок“ преку езерото Констанца. Летот, кој се ну ...
1 213 / 13 НАПИСИ