Таг: Авицена женска трка

НАД 60 ДАРИТЕЛИ СЕ ЗАПИШАА ВО ДАРИТЕЛСКИОТ РЕГИСТАР ЗА КОСКЕНА СРЦЕВИНА, ДОДЕКА СЕ ТРЧАШЕ АВИЦЕНА ЖЕНСКАТА ТРКА

НАД 60 ДАРИТЕЛИ СЕ ЗАПИШАА ВО ДАРИТЕЛСКИОТ РЕГИСТАР ЗА КОСКЕНА СРЦЕВИНА, ДОДЕКА СЕ ТРЧАШЕ АВИЦЕНА ЖЕНСКАТА ТРКА

Над 60 нови потенцијални дарители се запишаа во Македонскиот дарителски регистар на коскена срцевина, на пунктот на кампањата „Биди срцевина, биди хер ...
ВЕСНА КИРАЏИЕВА ПОБЕДИ НА АВИЦЕНА ЖЕНСКАТА ТРКА ВО СКОПЈЕ, ТРЧАА НАД 2.000 ЖЕНИ 

ВЕСНА КИРАЏИЕВА ПОБЕДИ НА АВИЦЕНА ЖЕНСКАТА ТРКА ВО СКОПЈЕ, ТРЧАА НАД 2.000 ЖЕНИ 

Весна Кираџиева победи на jубилејното десетто издание на Авицена женската трка во Скопје, а патеката од 3 км во Градски парк ја истрча за 12 минути и ...
НА 10. АВИЦЕНА ЖЕНСКА ТРКА УТРЕ ЌЕ ИМА И ПУНКТ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ ВО ДАРИТЕЛСКИОТ РЕГИСТАР ЗА КОСКЕНА СРЦЕВИНА

НА 10. АВИЦЕНА ЖЕНСКА ТРКА УТРЕ ЌЕ ИМА И ПУНКТ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ ВО ДАРИТЕЛСКИОТ РЕГИСТАР ЗА КОСКЕНА СРЦЕВИНА

На јубилејната 10. Авицена женска трка утре ќе трчаат и жените членки од експертските тимови што ја вршат трансплантацијата на коскена срцевина, со по ...
2.400 ЖЕНИ ТРЧАА 3 КИЛОМЕТРИ НА СКОПСКАТА АВИЦЕНА ЖЕНСКА ТРКА

2.400 ЖЕНИ ТРЧАА 3 КИЛОМЕТРИ НА СКОПСКАТА АВИЦЕНА ЖЕНСКА ТРКА

Околу 2.400 жени трчаа денеска на седмото издание на Авицена женска трка во Скопје.  Стартот на трката беше пред фонтаната Лотосов цвет и од таму се т ...
4 / 4 НАПИСИ