Таг: бесплатен автобуски превоз

КУМАНОВО ЌЕ ДОБИЕ БЕСПЛАТЕН АВТОБУСКИ  ПРЕВОЗ, ЗАСЕГА Е ПРЕДВИДЕНО ДА ТРАЕ 6 МЕСЕЦИ И ЌЕ ЧИНИ ПОЛА МИЛИОН ЕВРА

КУМАНОВО ЌЕ ДОБИЕ БЕСПЛАТЕН АВТОБУСКИ  ПРЕВОЗ, ЗАСЕГА Е ПРЕДВИДЕНО ДА ТРАЕ 6 МЕСЕЦИ И ЌЕ ЧИНИ ПОЛА МИЛИОН ЕВРА

Општина Куманово од 1 јануари ќе воведе бесплатен јавен превоз, кој е предвидено да трае 6 месeци. За таа услуга од општинскиот буџет на приватните пр ...
АРСОВСКА ТРЕТ ДЕН НЕ ВОВЕДУВА МЕРКИ ПРОТИВ ЗАГАДУВАЊЕТО, АВТОБУСИТЕ НЕ ВОЗАТ БЕСПЛАТНО

АРСОВСКА ТРЕТ ДЕН НЕ ВОВЕДУВА МЕРКИ ПРОТИВ ЗАГАДУВАЊЕТО, АВТОБУСИТЕ НЕ ВОЗАТ БЕСПЛАТНО

Град Скопје трет ден не воведува мерки против загадувањето на воздухот. Владата во саботата донесе мерки и препораки за заштита на здравјето на граѓан ...
ТУЖИ МЕ!

ТУЖИ МЕ!

Нема ние да го вратиме Груевски. ...
УШТЕ 3 МИЛИОНИ ЕВРА СУБВЕНЦИИ ОД ГРАД СКОПЈЕ ЗА ЈСП „СКОПЈЕ“

УШТЕ 3 МИЛИОНИ ЕВРА СУБВЕНЦИИ ОД ГРАД СКОПЈЕ ЗА ЈСП „СКОПЈЕ“

Дополнителни 3 милиони евра субвенции ќе се исплатат од буџетот на Град Скопје на ЈСП „Скопје“ поради потешкотии во работењето и бесплатниот автобуски ...
БЕСПЛАТНИOT АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ  Е РЕАЛНОСТ, ПРИХОДОТ НА ЈСП СКОПЈЕ ОД БИЛЕТИ Е САМО 1,2 МИЛИОНИ ЕВРА ГОДИШНО, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ ИЛИЕВСКИ

БЕСПЛАТНИOT АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ  Е РЕАЛНОСТ, ПРИХОДОТ НА ЈСП СКОПЈЕ ОД БИЛЕТИ Е САМО 1,2 МИЛИОНИ ЕВРА ГОДИШНО, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ ИЛИЕВСКИ

Околу 200.000 денари е дневниот приход на ЈСП „Скопје“ од продажба на билети. Тоа значи дека месечно по овој основ во претпријатието се влеваат околу ...
АКО АРСОВСКА ВОВЕДЕ БЕСПЛАТЕН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ НЕКА НИ ГИ ПЛАТИ КРЕДИТИТЕ ЗА КОЛИТЕ ОТИ ЌЕ НЀ ОСТАВИ БЕЗ РАБОТА, ВЕЛАТ ТАКСИ ПРЕВОЗНИЦИТЕ

АКО АРСОВСКА ВОВЕДЕ БЕСПЛАТЕН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ НЕКА НИ ГИ ПЛАТИ КРЕДИТИТЕ ЗА КОЛИТЕ ОТИ ЌЕ НЀ ОСТАВИ БЕЗ РАБОТА, ВЕЛАТ ТАКСИ ПРЕВОЗНИЦИТЕ

Авто-такси превозниците велат дека бесплатниот автобуски превоз кој го ветува градоначалничката Данела Арсовскa ќе ги остави без работа. Велат дека 2. ...
АВТОБУСКОТО МЕТРО НА ШИЛЕГОВ НЕМА ДА ГО ПРАВАМ, БЕСПЛАТЕН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ЌЕ ИМА САМО ДАЈТЕ МИ ВРЕМЕ, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА АРСОВСКА

АВТОБУСКОТО МЕТРО НА ШИЛЕГОВ НЕМА ДА ГО ПРАВАМ, БЕСПЛАТЕН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ЌЕ ИМА САМО ДАЈТЕ МИ ВРЕМЕ, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА АРСОВСКА

Градоначалничката на Скопје Данела Арсовска нема да го продолжи проектот Бас рапид транзит (БРТ) или автобуско метро од нејзиниот претходник Петре Шил ...
ВО СКОПЈЕ ПАК БЕСПЛАТЕН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ОТИ ВОЗДУХОТ Е ЗАГАДЕН

ВО СКОПЈЕ ПАК БЕСПЛАТЕН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ОТИ ВОЗДУХОТ Е ЗАГАДЕН

Од денес превозот во автобусите на ЈСП „Скопје“ и приватните превозници е бесплатен, оти стапија на сила итни мерки за намалување на аерозагадувањето, ...
8 / 8 НАПИСИ