Таг: билет

1 2 10 / 12 НАПИСИ
КАРТИЧКАТА „СКОПСКА“ СТАНА И ЕЛЕКТРОНСКА, СО МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА СЕ ПЛАЌА АВТОБУСКИ БИЛЕТ

КАРТИЧКАТА „СКОПСКА“ СТАНА И ЕЛЕКТРОНСКА, СО МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА СЕ ПЛАЌА АВТОБУСКИ БИЛЕТ

Билети за возење во јавниот превоз во Скопје сега може да се купуваат и електронски преку новата мобилна апликација на ЈСП „Скопје“. Наместо во билета ...
ПУШТЕН ДНЕВЕН АБТОБУСКИ БИЛЕТ ОД 120 ДЕНАРИ ЗА ЦЕЛ ДЕН ВОЗЕЊЕ ВО СКОПЈЕ, НЕ ВАЖИ ЗА НОЌНИТЕ ЛИНИИ

ПУШТЕН ДНЕВЕН АБТОБУСКИ БИЛЕТ ОД 120 ДЕНАРИ ЗА ЦЕЛ ДЕН ВОЗЕЊЕ ВО СКОПЈЕ, НЕ ВАЖИ ЗА НОЌНИТЕ ЛИНИИ

Од денеска, ЈСП „Скопје“ пушти во употреба билет за цел ден возење со јавниот превоз кој чини 120 денари. Новиот тип билет важи од 5 до 24 часот, со м ...
ОД ДЕНЕСКА СЕ ВРАЌААТ НОЌНИТЕ ЛИНИИ НА АВТОБУСИТЕ НА ЈСП „СКОПЈЕ“

ОД ДЕНЕСКА СЕ ВРАЌААТ НОЌНИТЕ ЛИНИИ НА АВТОБУСИТЕ НА ЈСП „СКОПЈЕ“

Се враќаат ноќните линиите на автобусите на ЈСП „Скопје“ кои беа укинати поради пандемијата на коронавирусот. Автобуси после 23 часот ќе има на лин ...
СТУДЕНТИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ ОД ТЕТОВО БАРААТ И ТИЕ ДА ПЛАЌААТ ПОЕВТИН АВТОБУСКИ БИЛЕТ КАКО ОПШТИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЈА

СТУДЕНТИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ ОД ТЕТОВО БАРААТ И ТИЕ ДА ПЛАЌААТ ПОЕВТИН АВТОБУСКИ БИЛЕТ КАКО ОПШТИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЈА

Одлуката на Советот на Општина Тетово со која студентите ќе плаќаат поскап автобуски билет од вработените во локалнта самоуправа, силно ги вознемири с ...
„СКОПСКА“ ЌЕ СТАНЕ И ЕЛЕКТРОНСКА КАРТИЧКА, ПРЕКУ МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА ЌЕ СЕ КУПУВА И ПЛАЌА АВТОБУСКИ БИЛЕТ

„СКОПСКА“ ЌЕ СТАНЕ И ЕЛЕКТРОНСКА КАРТИЧКА, ПРЕКУ МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА ЌЕ СЕ КУПУВА И ПЛАЌА АВТОБУСКИ БИЛЕТ

Билет за возење во автобусите на ЈСП „Скопје“ ќе може да се купи и електронски преку нова мобилна апликација. Наместо во билетарниците и на другите пр ...
ПО 300 БИЛЕТИ ЗА ЕДНО ВОЗЕЊЕ СЕ ПРОДАВААТ ДНЕВНО ВО АВТОБУСИТЕ НА ЈСП „СКОПЈЕ“

ПО 300 БИЛЕТИ ЗА ЕДНО ВОЗЕЊЕ СЕ ПРОДАВААТ ДНЕВНО ВО АВТОБУСИТЕ НА ЈСП „СКОПЈЕ“

Вкупно 105.000 билети за едно возење се продадени во автобусите на ЈСП „Скопје“ изминатава година. Билетот за едно возење беше пуштен во продaжба во ф ...
ПОСКАПУВА ВЛЕЗОТ ВО СКОПСКА ЗООЛОШКА, НАМЕСТО 50 ЌЕ БИДЕ 80 ДЕНАРИ

ПОСКАПУВА ВЛЕЗОТ ВО СКОПСКА ЗООЛОШКА, НАМЕСТО 50 ЌЕ БИДЕ 80 ДЕНАРИ

Билетот за влез во скопската Зоолошка градина ќе поскапи и наместо 50 денари ќе биде 80. Влезот за деца до 3 години и натаму останува бесплатен. Оваа ...
НЕ ТЕПАМЕ НИЕ, НАС НЀ ТЕПААТ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ЈСП ЧУШКОВ

НЕ ТЕПАМЕ НИЕ, НАС НЀ ТЕПААТ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ЈСП ЧУШКОВ

Се создава слика дека контролорите тепаат патници, а всушност е обратно, нашите вработени се тепани, вели директорот на ЈСП „Скопје“ Кристијан Чушков, ...
ОД ЈУНИ И ПРЕКУ СМАРТ АПЛИКАЦИЈА ЌЕ СЕ НАДОПОЛНУВА КАРТИЧКАТА СКОПСКА, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ЈСП „СКОПЈЕ“ ЧУШКОВ

ОД ЈУНИ И ПРЕКУ СМАРТ АПЛИКАЦИЈА ЌЕ СЕ НАДОПОЛНУВА КАРТИЧКАТА СКОПСКА, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ЈСП „СКОПЈЕ“ ЧУШКОВ

Од јуни граѓаните ќе можат по електронски пат да ги надополнуваат картичките Скопска за возење во јавниот превоз. Директорот на ЈСП „Скопје“ Кристијан ...
КРУШЕВО ВО ТУРИСТИЧКА СЕЗОНА СО ЕДЕН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗНИК И БЕЗ ПОВРАТЕН БИЛЕТ

КРУШЕВО ВО ТУРИСТИЧКА СЕЗОНА СО ЕДЕН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗНИК И БЕЗ ПОВРАТЕН БИЛЕТ

Единствениот автобуски превозник на релација Крушево-Скопје „Метро транс“, го укина повратниот билет кој чинеше 530 денари и воведе карта која сега са ...
1 2 10 / 12 НАПИСИ