Таг: болни

1 2 3 8 10 / 77 НАПИСИ
ВИКЕНДОВ 151 НОВ СЛУЧАЈ НА КОВИД-19 ОД 2.780 ТЕСТОВИ, НЕМА ПОЧИНАТИ

ВИКЕНДОВ 151 НОВ СЛУЧАЈ НА КОВИД-19 ОД 2.780 ТЕСТОВИ, НЕМА ПОЧИНАТИ

Од петокот до неделата регистрирани е 151 нов случај на ковид-19 од маправени се 2.780 тестови. Новите случаи се во: Скопје – 95, Битола – 18, Охрид – ...
НОВИ 86 СЛУЧАИ НА КОВИД-19, ПОЧИНАТО ЕДНО ЛИЦЕ ОД 29 АПРИЛ

НОВИ 86 СЛУЧАИ НА КОВИД-19, ПОЧИНАТО ЕДНО ЛИЦЕ ОД 29 АПРИЛ

Во изминативе 24 од направени се 1.167 тестови, се регистрирани се 86 нови случаи на ковид-19: Скопје – 65, Битола – 4, Прилеп – 3, Гостивар, Штип, Ре ...
НОВИ 96 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 1.314 ТЕСТОВИ, НЕМА ПОЧИНАТИ

НОВИ 96 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 1.314 ТЕСТОВИ, НЕМА ПОЧИНАТИ

Во последните 24 часа од направени се 1.314 тестови се регистрирани  96 нови случаи на ковид-19 и тоа: Скопје – 63, Битола – 15, Куманово, Кичево и Бе ...
НОВИ 202 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 2.285 ТЕСТОВИ, ДВЕ ЛИЦА ПОЧИНАА

НОВИ 202 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 2.285 ТЕСТОВИ, ДВЕ ЛИЦА ПОЧИНАА

Нови 202 случаи на ковид-19 се регистрирани изминативе 24 часа од направени 2.285 тестови. Новите случаи се во: Скопје – 117, Битола – 24, Кавадарци – ...
УШТЕ 188 ЗАРАЗЕНИ ОД КОВИД, ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ

УШТЕ 188 ЗАРАЗЕНИ ОД КОВИД, ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ

Од направени се 2.245 тестови регистрирани се 188 нови случаи на ковид-19 во изминативе 24 часа. Новите случаи се во  Скопје – 123, Битола – 18, Кавад ...
УШТЕ 232 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД 2.787 ТЕСТОВИ, ПОЧИНАА 6 БОЛНИ

УШТЕ 232 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД 2.787 ТЕСТОВИ, ПОЧИНАА 6 БОЛНИ

Нови 232 случаи на ковид-19 се регистрирани изминативе 24 часа од направени 2.787 тестови, од кои 38 се реинфекции. Новите случаи се во Скопје – 139, ...
ВКУПНО 11 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 340 БОЛНИ ОД КОИ 56 СЕ РЕИНФЕКЦИИ

ВКУПНО 11 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 340 БОЛНИ ОД КОИ 56 СЕ РЕИНФЕКЦИИ

Единаесет лица починаа од компликации на ковид-19, а регистрирани се нови 340 болни. Во текот на изминатите 24 часа, регистрирани се 2 починати лиц ...
УШТЕ 223 БОЛНИ ОД КОВИД-19 ОД КОИ 37 СЕ РЕИНФЕКЦИИ, И 4 ПОЧИНАТИ

УШТЕ 223 БОЛНИ ОД КОВИД-19 ОД КОИ 37 СЕ РЕИНФЕКЦИИ, И 4 ПОЧИНАТИ

Од направени 2.365 тестови во зиминативе 24 часа регистрирани се 223 нови случаи на ковид-19. Од нив 37 се реинфекции. Од новите случаи 131 се во Скоп ...
ШЕСТ ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 246 ПОЗИТИВНИ ОД 4.072 ТЕСТИРАЊА

ШЕСТ ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 246 ПОЗИТИВНИ ОД 4.072 ТЕСТИРАЊА

Нови 246 случаи на ковид-19 се регистрирани изминатите 24 часа од направени 4.072 тестирања. Новите случаи се во : Скопје – 145, Струмица – 16, Прилеп ...
УШТЕ 435 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД 6.651 ТЕСТ, ПОЧИНАА ДЕВЕТМИНА

УШТЕ 435 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД 6.651 ТЕСТ, ПОЧИНАА ДЕВЕТМИНА

Од направени 6.651 тестирање во изминативе 24 часа регистрирани се 435 нови случаи на ковид-19. Новите случаи се во Скопје – 214, Битола – 36, Охрид – ...
1 2 3 8 10 / 77 НАПИСИ