Таг: болница

1 2 3 39 10 / 387 НАПИСИ
ОХРИДСКАТА КАРДИОЛОГИЈА 7 ГОДИНИ ЧЕКА ДА ВЛЕЗЕ ВО НОВИОТ БОЛНИЧКИ БЛОК ВО „СВЕТИ ЕРАЗМО“, СЕКОЈ МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВСТВО ИМАШЕ СВОЈ РОК ЗА ОТВОРАЊЕТО

ОХРИДСКАТА КАРДИОЛОГИЈА 7 ГОДИНИ ЧЕКА ДА ВЛЕЗЕ ВО НОВИОТ БОЛНИЧКИ БЛОК ВО „СВЕТИ ЕРАЗМО“, СЕКОЈ МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВСТВО ИМАШЕ СВОЈ РОК ЗА ОТВОРАЊЕТО

Специјализираната охридска болница за превенција, лекување и рехабилитација на кардиоваскуларни заболувања со години чека да се префрли во новиот обје ...
АЛЕРГИИТЕ КАЈ ДЕЦАТА ВО ПОДЕМ, ДОМАШНАТА ПРАШИНА Е НАЈЧЕСТ АЛЕРГЕН, ПОКАЖА СТУДИЈА НА БОЛНИЦАТА „КОЗЛЕ“

АЛЕРГИИТЕ КАЈ ДЕЦАТА ВО ПОДЕМ, ДОМАШНАТА ПРАШИНА Е НАЈЧЕСТ АЛЕРГЕН, ПОКАЖА СТУДИЈА НА БОЛНИЦАТА „КОЗЛЕ“

Алергиите кај децата се во подем. Четиримесечната студија на Институт за белодробни заболувања кај децата „Козле“ во Скопје за анализа на 440 деца со ...
ГОСПОДИНОТ АХМЕТИ

ГОСПОДИНОТ АХМЕТИ

Ако оружје може да е толку достапно за деца, тогаш не е до децата. ...
СУДОТ НА ЧЕСТА НА ЛЕКАРСКАТА КОМОРА МУ ЈА ОДЗЕДЕ НА 7 ГОДИНИ ЛИЦЕНЦАТА НА ТЕТОВСКИОТ АНЕСТЕЗИОЛОГ ТИКТОКЕР

СУДОТ НА ЧЕСТА НА ЛЕКАРСКАТА КОМОРА МУ ЈА ОДЗЕДЕ НА 7 ГОДИНИ ЛИЦЕНЦАТА НА ТЕТОВСКИОТ АНЕСТЕЗИОЛОГ ТИКТОКЕР

Привремено е одземена лиценцата за работа на д-р Ваљтон Дервиши, специјалист анестезиолог, вработен во  Клиничка болница Тетово, одлучи денеска Судот ...
ПОДНЕСЕНО ОБВИНЕНИЕ ЗА ТЕТОВСКИОТ АНЕСТЕЗИОЛОГ КОЈ ОБЈАВУВАШЕ СНИМКИ ОД ПАЦИЕНТКИ НА ТИКТОК

ПОДНЕСЕНО ОБВИНЕНИЕ ЗА ТЕТОВСКИОТ АНЕСТЕЗИОЛОГ КОЈ ОБЈАВУВАШЕ СНИМКИ ОД ПАЦИЕНТКИ НА ТИКТОК

Поднесено е обвинение за анестезиологот од тетовската Клиничка болница д-р Ваљтон Дервиши, кој снимал и објавувал снимки од пациенти и вработени во бо ...
НИ ГО УБИВТЕ БЕБЕТО ПОРАДИ ВАШЕТО ЕГО, НАДМЕНОСТ И НЕПРОФЕСИОНАЛИЗАМ, ВЕЛИ МАЈКАТА ЧИЕ НОВОРОДЕНЧЕ ПОЧИНА ВО БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА

НИ ГО УБИВТЕ БЕБЕТО ПОРАДИ ВАШЕТО ЕГО, НАДМЕНОСТ И НЕПРОФЕСИОНАЛИЗАМ, ВЕЛИ МАЈКАТА ЧИЕ НОВОРОДЕНЧЕ ПОЧИНА ВО БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА

„Бебето не ми почина во стомакот, ниту беше извадено со вакуум, имаше време за царски и до утре можат да ме убедуваат дека немало. Па еве, кога било в ...
ПОВТОРНО ОТВОРЕНО ИНФЕКТИВНОТО ОДДЕЛЕНИЕ ВО ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА

ПОВТОРНО ОТВОРЕНО ИНФЕКТИВНОТО ОДДЕЛЕНИЕ ВО ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА

Инфективното одделение во Велешката болница од денеска е повторно во функција. Тоа беше затворено за пациенти од почетокот на февруари, а медицинските ...
ОСТАВКАТА НА ДИРЕКТОРОТ НА БОЛНИЦАТА НЕ Е ДОВОЛНА, РЕКОА НА ПРОТЕСТОТ ВО БИТОЛА

ОСТАВКАТА НА ДИРЕКТОРОТ НА БОЛНИЦАТА НЕ Е ДОВОЛНА, РЕКОА НА ПРОТЕСТОТ ВО БИТОЛА

Со вклучување на свиреж од сирената, граѓаните кои денес протестираа пред Битолската болница поради смртта на 5- годишната Јана Христовска и новороден ...
ПРЕКРШОЧНИ МЕРКИ ОД ИНСПЕКТОРАТОТ ЗА ГИНЕКОЛОГОТ, ДИРЕКТОРОТ И БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА ПОРАДИ НЕДОСТАТОЦИ ВО СЛУЧАЈОТ НА ПОЧИНАТОТО НОВОРОДЕНЧЕ

ПРЕКРШОЧНИ МЕРКИ ОД ИНСПЕКТОРАТОТ ЗА ГИНЕКОЛОГОТ, ДИРЕКТОРОТ И БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА ПОРАДИ НЕДОСТАТОЦИ ВО СЛУЧАЈОТ НА ПОЧИНАТОТО НОВОРОДЕНЧЕ

Инспекцискиот надзор од Државниот здравствен и санитарен инспекторат (ДЗСИ) констaтирал недостатоци во лекувањето и третманот на родилката В. К. чие м ...
ИНСПЕКТОРИ И КОМИСИЈА ЗА СТРУЧЕН НАДЗОР ЈА ИСПИТУВААТ СМРТТА НА НОВОРОДЕНЧЕТО ВО БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА

ИНСПЕКТОРИ И КОМИСИЈА ЗА СТРУЧЕН НАДЗОР ЈА ИСПИТУВААТ СМРТТА НА НОВОРОДЕНЧЕТО ВО БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА

Во тек е инспекцискиот вонреден надзор од Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДСЗИ) во Клиничката болница во Битола, а формирана е и комисиј ...
1 2 3 39 10 / 387 НАПИСИ