Таг: Борис Георгиевски

СОВЕТНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ НЕ ГИ ГЛАСААТ УРБАНИСТИЧКИТЕ ПЛАНОВИ САМО ЗА ДА ЈА БЛОКИРААТ ОПШТИНАТА, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ГАЗИ БАБА БОРИС ГЕОРГИЕВСКИ

СОВЕТНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ НЕ ГИ ГЛАСААТ УРБАНИСТИЧКИТЕ ПЛАНОВИ САМО ЗА ДА ЈА БЛОКИРААТ ОПШТИНАТА, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ГАЗИ БАБА БОРИС ГЕОРГИЕВСКИ

Советниците од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на Општина Гази Баба намерно, со цел да го закочат функционирањето и развојот на Општината, не ги гла ...
ОБВИНЕТИОТ НА СЛУЖБЕН ПАТ НЕ Е ВРАБОТЕН ВО ОПШТИНА ГАЗИ БАБА, ТУКУ Е СОВЕТНИК ОД ВМРО-ДПМНЕ, Ѝ ОДГОВОРИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ГЕОРГИЕВСКИ НА ФЕТАИ

ОБВИНЕТИОТ НА СЛУЖБЕН ПАТ НЕ Е ВРАБОТЕН ВО ОПШТИНА ГАЗИ БАБА, ТУКУ Е СОВЕТНИК ОД ВМРО-ДПМНЕ, Ѝ ОДГОВОРИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ГЕОРГИЕВСКИ НА ФЕТАИ

Обвинетиот во предметот на СЈО Насилство во Општина Центар Александар Трајковски, кој денеска не дојде на судење поради службен пат, не е вработен во ...
БАРОКНИОТ АРХИТЕКТ ЧАУШЕВСКИ ГРАТИС НАЦРТА МОДЕРНА ФАСАДА ЗА ОПШТИНСКАТА ЗГРАДА НА ГАЗИ БАБА

БАРОКНИОТ АРХИТЕКТ ЧАУШЕВСКИ ГРАТИС НАЦРТА МОДЕРНА ФАСАДА ЗА ОПШТИНСКАТА ЗГРАДА НА ГАЗИ БАБА

Новата зграда на скопската општина Гази Баба нема да биде барокна туку со модерна енергетско ефикасна фасада. Авторот на проектот за барок изглед на ф ...
НОВИНАРОТ БОРИС ГЕОРГИЕВСКИ ПРВОНАГРАДЕН ОД ЕУ ЗА СЕРИЈАЛОТ „ДОСИЕ ТЕЛЕКОМ“

НОВИНАРОТ БОРИС ГЕОРГИЕВСКИ ПРВОНАГРАДЕН ОД ЕУ ЗА СЕРИЈАЛОТ „ДОСИЕ ТЕЛЕКОМ“

Новинарот Борис Георгиевски, автор на серија истражувања во рамките на циклусот на БИРН „Досие Телеком“ објавени на Призма, е добитник на првата награ ...
4 / 4 НАПИСИ