Таг: брашно

ИМАМЕ ДОВОЛНО БРАШНО, НАСКОРО ЌЕ МОЖЕ И ПОВТОРНО ДА ИЗВЕЗУВАМЕ, ВЕЛИ БЕКТЕШИ

ИМАМЕ ДОВОЛНО БРАШНО, НАСКОРО ЌЕ МОЖЕ И ПОВТОРНО ДА ИЗВЕЗУВАМЕ, ВЕЛИ БЕКТЕШИ

Министерот за економија Крешник Бектеши апелира до граѓаните да не прават непотребни залихи од брашно и други производи бидејќи државата има доволни к ...
ТРГОВЦИ ВО БИТОЛА НЕМА ДА ПРОДАВААТ БЕЛ ЛЕБ ОТКАКО ВЛАДАТА ОДЛУЧИ ДА СЕ ПРОДАВА ПО НАБАВНА ЦЕНА

ТРГОВЦИ ВО БИТОЛА НЕМА ДА ПРОДАВААТ БЕЛ ЛЕБ ОТКАКО ВЛАДАТА ОДЛУЧИ ДА СЕ ПРОДАВА ПО НАБАВНА ЦЕНА

Дел од продавниците во Битола кои се занимаваат со трговија на мало, на купувачите им најавиле дека денеска нема да продаваат леб, зашто немаат зарабо ...
НА ПРЕДЛОГ НА ВЛАДАТА, СОБРАНИЕТО ГО УКИНА ДДВ-ТО ЗА ЛЕБОТ, БРАШНОТО, ШЕЌЕРОТ, МАСЛОТО, ОРИЗОТ И ЈАЈЦАТА ЗА ДА ГИ ЗАШТИТИ ОД ПОСКАПУВАЊЕ

НА ПРЕДЛОГ НА ВЛАДАТА, СОБРАНИЕТО ГО УКИНА ДДВ-ТО ЗА ЛЕБОТ, БРАШНОТО, ШЕЌЕРОТ, МАСЛОТО, ОРИЗОТ И ЈАЈЦАТА ЗА ДА ГИ ЗАШТИТИ ОД ПОСКАПУВАЊЕ

Пратениците едногласно пред полноќ ги донесоа измените на Законот за додадена вредност и Законот за акцизите. Сите 96 присутни кренаа зелено картонче, ...
СЕ ПРАЗНАТ РАФТОВИТЕ СО БРАШНО, ШЕЌЕР И МАСЛО ВО БИТОЛА

СЕ ПРАЗНАТ РАФТОВИТЕ СО БРАШНО, ШЕЌЕР И МАСЛО ВО БИТОЛА

Се празнат рафтовите со шеќер, масло и брашно во Битола откако започна војната со Украина, а особено по вестите последниве денови дека е можно да дојд ...
БОЛНИТЕ ОД ЦЕЛИЈАКИЈА МОЖЕ ОД ФЗОМ ДА ГИ РЕФУНДИРААТ ПАРИТЕ ЗА БЕЗГЛУТЕНСКО БРАШНО, ОТИ ГО НЕМА НА РЕЦЕПТ ВО АПТЕКИТЕ

БОЛНИТЕ ОД ЦЕЛИЈАКИЈА МОЖЕ ОД ФЗОМ ДА ГИ РЕФУНДИРААТ ПАРИТЕ ЗА БЕЗГЛУТЕНСКО БРАШНО, ОТИ ГО НЕМА НА РЕЦЕПТ ВО АПТЕКИТЕ

Фондот здравствено осигурување (ФЗОМ) соопшти дека на болните од целијакија ќе им ги рефундира парите за безглутенско брашно кое минатиот и овој месец ...
5 / 5 НАПИСИ