Таг: чатал

1 2 3 10 / 24 НАПИСИ
НАЈМАСОВНИОТ ПРОТЕСТ НА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ЗАВРШИ СО НЕУСПЕШЕН ОБИД ДА СЕ УРНЕ ПРОМЕТЕЈ

НАЈМАСОВНИОТ ПРОТЕСТ НА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ЗАВРШИ СО НЕУСПЕШЕН ОБИД ДА СЕ УРНЕ ПРОМЕТЕЈ

Споменикот на Прометеј во паркот „Жена-борец“ повеќе не е под опсада. Прво се разотидоа демонстрантите, а по нив се повлече и полицијата. Активисти ...
АКЦИЈА ЗА ШАРАЊЕ ПРЕД ВЛАДА, ЧАТАЛ ЗА ФАСАДАТА, ВАЉАЦИ ЗА АСФАЛТОТ

АКЦИЈА ЗА ШАРАЊЕ ПРЕД ВЛАДА, ЧАТАЛ ЗА ФАСАДАТА, ВАЉАЦИ ЗА АСФАЛТОТ

Шарената револуција почна акција за шарање пред Влада. На една страна со два чатала се шара фасадата, а на друга страна со ваљаци се бои асфалтот на с ...
ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ОСТАВИ ОСМИЦА ПРЕД СОБРАНИЕ, АКТИВИРАН И ЧАТАЛОТ ЗА ФАСАДАТА

ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ОСТАВИ ОСМИЦА ПРЕД СОБРАНИЕ, АКТИВИРАН И ЧАТАЛОТ ЗА ФАСАДАТА

Откако го посипаа со боја асфалтот пред Собранието, шарените револуционери навалија на шарање на фасадата. Со чаталот фрлаа балони со боја која им ост ...
ГАТАЧКА БЕШЕ ГЛАВНА ЅВЕЗДА НА ПРОТЕСТОТ НА ШАРЕНИТЕ

ГАТАЧКА БЕШЕ ГЛАВНА ЅВЕЗДА НА ПРОТЕСТОТ НА ШАРЕНИТЕ

Главна ѕвезда на саботниот протест на Шарената револуција во Скопје беше една демонстрантка преправена во гатачка. Настапот беше алузија на двете тонс ...
ЗА БОЕЊЕ НА ПОРТАТА И МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА СЕДУМ КРИВИЧНИ ЗА ШАРЕНИТЕ РЕВОЛУЦИОНЕРИ

ЗА БОЕЊЕ НА ПОРТАТА И МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА СЕДУМ КРИВИЧНИ ЗА ШАРЕНИТЕ РЕВОЛУЦИОНЕРИ

Седум учесници на демонстрациите на Шарената револуција во Скопје добија кривични пријави од полицијата поради „основан сомнеж дека учествувале во тол ...
СО ДВА ЧАТАЛА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА УДРИ ПО СОБРАНИЕТО ПА СЕ РАСТУРИ

СО ДВА ЧАТАЛА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА УДРИ ПО СОБРАНИЕТО ПА СЕ РАСТУРИ

Со два чатала истовремено се шараше Собранието. Шарените револуционери, откако ги слушнаа вечерашните говори од организаторите, распалија со нова боја ...
ШАРЕНИТЕ ТРГНАА КОН ВЛАДА

ШАРЕНИТЕ ТРГНАА КОН ВЛАДА

Шарената револуција тргна кон Влада. Демонстрантите на зборното место, пред СЈО, ги изненади поранешната амбасадорка на Холандија во Македонија, Симон ...
ПОРАНЕШНАТА ХОЛАНДСКА АМБАСАДОРКА СО ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ПРЕД СЈО

ПОРАНЕШНАТА ХОЛАНДСКА АМБАСАДОРКА СО ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ПРЕД СЈО

Поранешната амбасадорка на Холандија во Македонија, Симоне Филипини, дојде пред Сецијалното јавно обвинителство (СЈО) да им даде поддршка на антивлади ...
ШАРЕНА ПЕНЗИОНЕРКА ФРЛИ БОЈА НА СОБРАНИЕТО

ШАРЕНА ПЕНЗИОНЕРКА ФРЛИ БОЈА НА СОБРАНИЕТО

Протестот на Шарената револуција пред Собрание заврши со шарена пензионерка. Таа застана до специјалната единица за боење и ги замоли да и дозволат  д ...
ТАЗЕ БОЈА ЗА КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ИВАНОВ И ЗА МИНИСТЕРСТВО ЗА ПРАВДА

ТАЗЕ БОЈА ЗА КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ИВАНОВ И ЗА МИНИСТЕРСТВО ЗА ПРАВДА

Шарената револуција стигнува пред Собрание. Попатно фрлија тазе боја на Министерството за правда, а потоа и на празната канцеларија на претседателот Ѓ ...
1 2 3 10 / 24 НАПИСИ