Таг: д-р Виктор Камнар

ДАЛИП ЈАХЈА Е НОВ ДИРЕКТОР НА КЛИНИКАТА ЗА ОРТОПЕДИЈА ОТКАКО КАМНАР СЕ ПОВЛЕЧЕ

ДАЛИП ЈАХЈА Е НОВ ДИРЕКТОР НА КЛИНИКАТА ЗА ОРТОПЕДИЈА ОТКАКО КАМНАР СЕ ПОВЛЕЧЕ

Доктор Далип Јахја е назначен за нов директор на Клиниката за ортопедија, соопшти Министерството за здравство. Д-р Јахја доаѓа од Клиниката за траумат ...
ДИРЕКТОРОТ НА КЛИНИКАТА ЗА ОРТОПЕДИЈА ВИКТОР КАМНАР ПОДНЕСЕ ОСТАВКА

ДИРЕКТОРОТ НА КЛИНИКАТА ЗА ОРТОПЕДИЈА ВИКТОР КАМНАР ПОДНЕСЕ ОСТАВКА

Директорот на Клиниката за ортопедија д-р Виктор Камнар се повлекува од функцијата, потврди тој за САКАМДАКАЖАМ.МК. „Се повлекувам од директор, ост ...
НЕ ОЧЕКУВАМ ДА СЕ ЧЕКА ПОВЕЌЕ ОД ШЕСТ МЕСЕЦИ ЗА ОПЕРАЦИИ ШТО НЕ СЕ ИТНИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА КЛИНИКАТА ЗА ОРТОПЕДИЈА Д-Р КАМНАР

НЕ ОЧЕКУВАМ ДА СЕ ЧЕКА ПОВЕЌЕ ОД ШЕСТ МЕСЕЦИ ЗА ОПЕРАЦИИ ШТО НЕ СЕ ИТНИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА КЛИНИКАТА ЗА ОРТОПЕДИЈА Д-Р КАМНАР

Директорот на Клиниката за ортопедски болести д-р Виктор Камнар за САКАМДАКАЖАМ.МК вели дека листите на чекање за елективните оперативни интервенции, ...
3 / 3 НАПИСИ