Таг: Дејан Бошковски

ПРОЦЕСОТ „ТАРИФА“ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ ВО ЕСМ СЕ ВРАЌА НА ПОЧЕТОК, ЗАШТО СУДИЈКАТА НЕ ГИ ПОВРЗАЛА КРИВИЧНИТЕ ДЕЛА СО ЛИЦАТА ШТО ГИ ОСУДИЛА

ПРОЦЕСОТ „ТАРИФА“ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ ВО ЕСМ СЕ ВРАЌА НА ПОЧЕТОК, ЗАШТО СУДИЈКАТА НЕ ГИ ПОВРЗАЛА КРИВИЧНИТЕ ДЕЛА СО ЛИЦАТА ШТО ГИ ОСУДИЛА

Одново ќе му се суди на поранешниот директор на ЕСМ (поранешно ЕЛЕМ) Дејан Бошковски, кој во декември 2019 година беше првостепено осуден на три годин ...
ЕКСДИРЕКТОРОТ НА АД ЕЛЕМ И СОПРУГ НА БИЛЈАНА БРИШКОСКА, ДЕЈАН БОШКОВСКИ, ОСУДЕН НА ТРИ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА НЕЗАКОНСКИ НАБАВКИ

ЕКСДИРЕКТОРОТ НА АД ЕЛЕМ И СОПРУГ НА БИЛЈАНА БРИШКОСКА, ДЕЈАН БОШКОВСКИ, ОСУДЕН НА ТРИ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА НЕЗАКОНСКИ НАБАВКИ

Поранешниот директор на АД ЕЛЕМ Дејан Бошковски, кој е сопруг на поранешната заменик-министерка за правда од ВМРО-ДПМНЕ Билјана Бришкоска Бошковски, з ...
ЕКСДИРЕКТОРОТ НА ЕЛЕМ ДЕЈАН БОШКОВСКИ, СЕДНА НА ОБВИНИТЕЛНО СТОЛЧЕ ЗА ПРОНЕВЕРА НА 4,5 МИЛИОНИ ЕВРА

ЕКСДИРЕКТОРОТ НА ЕЛЕМ ДЕЈАН БОШКОВСКИ, СЕДНА НА ОБВИНИТЕЛНО СТОЛЧЕ ЗА ПРОНЕВЕРА НА 4,5 МИЛИОНИ ЕВРА

Поранешниот директор на АД ЕЛЕМ Дејан Бошковски, сопруг на поранешниот заменик министер за правда од ВМРО-ДПМНЕ  Билјана Бришковска, денеска одговара ...
СУДИЈКАТА ЛИДИЈА ПЕТРОВСКА ГИ ОДОБРИ ОБВИНЕНИЕТО И БОМБИТЕ ЗА НЕЛЕГАЛНИОТ ТЕНДЕР ВО ЕЛЕМ, ТЕЖОК НАД 4 МИЛИОНИ ЕВРА

СУДИЈКАТА ЛИДИЈА ПЕТРОВСКА ГИ ОДОБРИ ОБВИНЕНИЕТО И БОМБИТЕ ЗА НЕЛЕГАЛНИОТ ТЕНДЕР ВО ЕЛЕМ, ТЕЖОК НАД 4 МИЛИОНИ ЕВРА

И обвинението за нелегалниот тендер за набавка на софтвер за ЕЛЕМ, тежок 3,7 милиони евра, го прифати Основниот суд Скопје 1, заедно со бомбите што ги ...
БЕГСТВОТО НА ГРУЈОВСКИ И БОШКОВСКИ ПОКАЖА КОЛКУ Е ТРУЛО СУДСТВОТО, ИЗЈАВИ СПАСОВСКИ

БЕГСТВОТО НА ГРУЈОВСКИ И БОШКОВСКИ ПОКАЖА КОЛКУ Е ТРУЛО СУДСТВОТО, ИЗЈАВИ СПАСОВСКИ

Судиите се одговорни за бегството на Горан Грујовски и Никола Бошковски, обвинети за масовното нелегално прислушување, а не полицијата, рече министеро ...
5 / 5 НАПИСИ