Таг: Дирк Јан Коп

1 2 10 / 20 НАПИСИ
СЕ ВРАТИ ДАМЕВА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛKA, ХОЛАНДИЈА ГО ПРОДОЛЖИ ПРЕКИНАТИОТ ПРОЕКТ СО СУДСКИОТ СОВЕТ

СЕ ВРАТИ ДАМЕВА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛKA, ХОЛАНДИЈА ГО ПРОДОЛЖИ ПРЕКИНАТИОТ ПРОЕКТ СО СУДСКИОТ СОВЕТ

Претседателката на Судскиот совет Весна Дамева денеска лично од холандскиот амбасадор Дирк Јан Коп била известена дека Холандија го продолжува замрзна ...
ДУПЛИ ТРОШОК

ДУПЛИ ТРОШОК

Значи, и авион може да падне, ама ДУИ не смее да падне. ...
ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР БАРА ПОДДРШКА ОД ДУИ ЗА ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО, ЗАШТО НИЕ НАЈМНОГУ ЗБОРУВАМЕ ПРОТИВ КОРУПЦИЈА, ВЕЛИ БУЈАР ОСМАНИ

ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР БАРА ПОДДРШКА ОД ДУИ ЗА ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО, ЗАШТО НИЕ НАЈМНОГУ ЗБОРУВАМЕ ПРОТИВ КОРУПЦИЈА, ВЕЛИ БУЈАР ОСМАНИ

Министерот за надворешни работи Бујар Османи, прашан како портпарол на ДУИ за коментар дека холандскиот амбасадор Дирк Јан Коп го предупреди директно ...
ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР СЕ СРЕТНА СО АХМЕТИ ДА МУ КАЖЕ ДЕКА Е НЕПРИФАТЛИВО ДА СЕ ВЛИЈАЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ВРХОВЕН СУД

ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР СЕ СРЕТНА СО АХМЕТИ ДА МУ КАЖЕ ДЕКА Е НЕПРИФАТЛИВО ДА СЕ ВЛИЈАЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ВРХОВЕН СУД

Холандскиот амбасадор Дирк Јан Коп се сретна со лидерот на ДУИ Али Ахмети да му каже дека за Холандија е неприфатливо да има политичко влијание врз пр ...
КАКО ДА НЕ БИЛО

КАКО ДА НЕ БИЛО

Како да ја снема корупцијата, кога никому од нас, што го даваме нашиот глас на избори, таа не ни пречи? ...
НАШИТЕ ДАНОЧНИ ОБВРЗНИЦИ ВИ ДАВААТ ПАРИ, А ТУКА СЀ Е ЗАГЛАВЕНО ПОРАДИ КОРУПЦИЈА И НЕПОТИЗАМ, РЕЧЕ ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР КОП

НАШИТЕ ДАНОЧНИ ОБВРЗНИЦИ ВИ ДАВААТ ПАРИ, А ТУКА СЀ Е ЗАГЛАВЕНО ПОРАДИ КОРУПЦИЈА И НЕПОТИЗАМ, РЕЧЕ ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР КОП

Холандскиот амбасадор Дирк Јан Коп вели дека во земјава не постои вистинска политичка волја за промена и дека поради корупција и непотизам се заглавен ...
ХОЛАНДИЈА Е НАЈПОСВЕТЕН ПРИЈАТЕЛ НА МАКЕДОНИЈА ВО СПРАВУВАЊЕ СО ГЛОБАЛНИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ, КАЖА АМБАСАДОРОТ ДИРК ЈАН КОП ВО ОХРИД

ХОЛАНДИЈА Е НАЈПОСВЕТЕН ПРИЈАТЕЛ НА МАКЕДОНИЈА ВО СПРАВУВАЊЕ СО ГЛОБАЛНИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ, КАЖА АМБАСАДОРОТ ДИРК ЈАН КОП ВО ОХРИД

Во просториите на Касарна Хаб во Охрид вечерва беше отворена изложбата на победничките фотографии од глобалниот конкурс „Вода=живот“ организиран од Ми ...
ПРЕТСЕДАТЕЛОТ САШКО ГЕОРГИЕВ ГИ ОТФРЛИ ТВРДЕЊАТА НА ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР ДИРК ЈАН КОП ДЕКА СУДСКИОТ СОВЕТ Е НЕЛЕГИТИМНО ТЕЛО, ВЕЛИ ДЕКА РАБОТАТ ЗАКОНСКИ

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ САШКО ГЕОРГИЕВ ГИ ОТФРЛИ ТВРДЕЊАТА НА ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР ДИРК ЈАН КОП ДЕКА СУДСКИОТ СОВЕТ Е НЕЛЕГИТИМНО ТЕЛО, ВЕЛИ ДЕКА РАБОТАТ ЗАКОНСКИ

На изјавата на холандскиот амбасадор Дирк Јан Коп: „Судскиот совет, всушност, стана нелегитимно тело. Тоа е многу сериозно и болно за гледање“, денеск ...
БУГАРИЈА Е ПОМАЛКУ ВАЖНО БИЛАТЕРАЛНО ПРАШАЊЕ ЗА ЕВРОИНТЕГРАЦИИТЕ, ЗА НАС СЕ ВАЖНИ РЕФОРМИТЕ И АНТИКОРУПЦИЈАТА, ВЕЛИ ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР КОП

БУГАРИЈА Е ПОМАЛКУ ВАЖНО БИЛАТЕРАЛНО ПРАШАЊЕ ЗА ЕВРОИНТЕГРАЦИИТЕ, ЗА НАС СЕ ВАЖНИ РЕФОРМИТЕ И АНТИКОРУПЦИЈАТА, ВЕЛИ ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР КОП

Менувањето на Преамбулата на Уставот е гаранција за почеток на новата фаза од преговарачкиот процес на Македонија со ЕУ, вели холандскиот амбасадор во ...
ВО МАКЕДОНИЈА ПОРАНО СЕ ПОЧНУВА СО СЕКСУАЛНИ ОДНОСИ И МАЛОЛЕТНИЧКИТЕ ПОРОДУВАЊА СЕ ТРИПАТИ ПОВЕЌЕ ОД ТИЕ ВО ЕУ, СЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ НЕ СЕ ВОВЕДУВА

ВО МАКЕДОНИЈА ПОРАНО СЕ ПОЧНУВА СО СЕКСУАЛНИ ОДНОСИ И МАЛОЛЕТНИЧКИТЕ ПОРОДУВАЊА СЕ ТРИПАТИ ПОВЕЌЕ ОД ТИЕ ВО ЕУ, СЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ НЕ СЕ ВОВЕДУВА

И покрај препораките од Обединетите нации, Комитетот за економски, културни и социјални права, на Комитетот за елиминација на сите форми на дискримина ...
1 2 10 / 20 НАПИСИ