Таг: “Драгун Гардијан 17”

АРМ СО ВЕЖБИТЕ СО АРМИЈАТА НА САД ГО ОТВОРА ПАТОТ ЗА ВЛЕЗ ВО НАТО, КАЖА ЗАЕВ ВО КРИВОЛАК

АРМ СО ВЕЖБИТЕ СО АРМИЈАТА НА САД ГО ОТВОРА ПАТОТ ЗА ВЛЕЗ ВО НАТО, КАЖА ЗАЕВ ВО КРИВОЛАК

Македонските војници го отвораат патот на Македонија за влез во НАТО, изјави премиерот Зоран Заев на полигонот Криволак каде што се одржува вежбата “Д ...
ИНЦИДЕНТ СО АНТИМИЛИТАРИСТИ НА ПРЕЗЕНТАЦИЈАТА НА АМЕРИКАНСКАТА ВОЕНА ОПРЕМА ВО СКОПЈЕ

ИНЦИДЕНТ СО АНТИМИЛИТАРИСТИ НА ПРЕЗЕНТАЦИЈАТА НА АМЕРИКАНСКАТА ВОЕНА ОПРЕМА ВО СКОПЈЕ

Група антимилитаристи предизвикаа мал инцидент на Плоштадот Македонија во Скопје, каде што денеска беше презентирана воената опрема на Американската а ...
АМЕРИКАНСКАТА ВОЈСКА ВЛЕЗЕ ВО МАКЕДОНИЈА

АМЕРИКАНСКАТА ВОЈСКА ВЛЕЗЕ ВО МАКЕДОНИЈА

Шесте конвои по 20 возила и војниците на Армијата на САД преку граничниот премин „Деве Баир” на бугарско-македонската граница пред малку почнаа да вле ...
УТРЕ АРМИЈАТА НА САД ОД БУГАРИЈА ЌЕ ВЛЕЗЕ ВО МАКЕДОНИЈА, НА ВЕЖБА ЗАЕДНО СО АРМ

УТРЕ АРМИЈАТА НА САД ОД БУГАРИЈА ЌЕ ВЛЕЗЕ ВО МАКЕДОНИЈА, НА ВЕЖБА ЗАЕДНО СО АРМ

Утре со 6 конвои по 20 возила војниците на армијата на САД преку граничниот премин „Деве Баир” ќе пристигнат во Македонија. Американските војници, зае ...
4 / 4 НАПИСИ