Таг: движење

1 2 10 / 19 НАПИСИ
ГРАЃАНИТЕ ШТО ЌЕ ОДАТ ВИКЕНДОВ НА ВАКЦИНАЦИЈА ВО БЕЛГРАД, НЕ СМЕАТ ДА ТРГААТ ЗА ВРЕМЕ НА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС, ВЕЛИ ВЛАДАТА

ГРАЃАНИТЕ ШТО ЌЕ ОДАТ ВИКЕНДОВ НА ВАКЦИНАЦИЈА ВО БЕЛГРАД, НЕ СМЕАТ ДА ТРГААТ ЗА ВРЕМЕ НА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС, ВЕЛИ ВЛАДАТА

Граѓаните кои викендов ќе одат на вакцинација во Србија, не смеат да тргнат на пат за време на полицискиот час. Во нашата редакција се јавија граѓа ...
НОВИ РЕСТРИКЦИИ НЕМА, ОСТАНУВА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ОД 22 ДО 5 ЧАСОТ ДО 6 АПРИЛ, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

НОВИ РЕСТРИКЦИИ НЕМА, ОСТАНУВА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ОД 22 ДО 5 ЧАСОТ ДО 6 АПРИЛ, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

Владата на денешната седница одлучи да не се носат нови рестрикции за спречување на ширењето на ковид-19 и на сила да останат само сегашните мерки. Со ...
ГРАД СКОПЈЕ ОБЈАВИ ТЕНДЕР ЗА АВТОБУСКО МЕТРО ОД ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ДО НОВО ЛИСИЧЕ, ЌЕ СЕ ДВИЖИ ПО КРАЈНАТА ЛЕВА ЛЕНТА, СТАНИЦИТЕ ДА БИДАТ ВО СРЕДИШНОТО ЗЕЛЕНИЛО

ГРАД СКОПЈЕ ОБЈАВИ ТЕНДЕР ЗА АВТОБУСКО МЕТРО ОД ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ДО НОВО ЛИСИЧЕ, ЌЕ СЕ ДВИЖИ ПО КРАЈНАТА ЛЕВА ЛЕНТА, СТАНИЦИТЕ ДА БИДАТ ВО СРЕДИШНОТО ЗЕЛЕНИЛО

Град Скопје објави тендер за изработка на проект за воведување брз автобуски систем или т. н. автобуско метро за трасата од Ѓорче Петров до Ново Лисич ...
ВЛАДАТА УТРЕ ЌЕ ОДЛУЧУВА ДАЛИ ЌЕ СЕ ВОВЕДЕ ПОЛИЦИСКИ ЧАС ОД 22 ЧАСОТ ВО КРИТИЧНИТЕ ГРАДОВИ

ВЛАДАТА УТРЕ ЌЕ ОДЛУЧУВА ДАЛИ ЌЕ СЕ ВОВЕДЕ ПОЛИЦИСКИ ЧАС ОД 22 ЧАСОТ ВО КРИТИЧНИТЕ ГРАДОВИ

Владата утре ќе одлучува дали во Скопје, Куманово, Тетово и Штип ќе се воведе полициски час секој ден од 22 до 5 часот. Министерот за здравство Венко ...
ВЛАДАТА ГО УКИНА ПОСЕБНИОТ ПОЛИЦИСКИ ЧАС ЗА ПЕНЗИОНЕРИТЕ И МАЛОЛЕТНИ

ВЛАДАТА ГО УКИНА ПОСЕБНИОТ ПОЛИЦИСКИ ЧАС ЗА ПЕНЗИОНЕРИТЕ И МАЛОЛЕТНИ

Со одлука на Владата од денеска и за пензионерите и за младите, полицискиот час ќе биде од 19 до 5 часот наутро, како за останатите граѓани. Со владин ...
ВИКЕНДОВ ПОЛИЦИСКИ ЧАС ОД 19 ДО 5 ЧАСОТ, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

ВИКЕНДОВ ПОЛИЦИСКИ ЧАС ОД 19 ДО 5 ЧАСОТ, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

Претстојниот викенд полицискиот час ќе почнува од 19 часот и ќе трае до 5 часот наутро следниот ден, одлучи Владата на предлог на Комисијата за заразн ...
ОД УТРЕ СЕ УКИНУВА ЗАБРАНАТА ЗА ДВИЖЕЊЕ ВО ШУМИ И ШУМСКО ЗЕМЈИШТЕ

ОД УТРЕ СЕ УКИНУВА ЗАБРАНАТА ЗА ДВИЖЕЊЕ ВО ШУМИ И ШУМСКО ЗЕМЈИШТЕ

Од утре се укинува забраната за движење во шума и шумско земјиште, што Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ја донесе на 16 апри ...
СИТЕ МОРА ДА НОСАТ МАСКА КОГА ИЗЛЕГУВААТ ОД ДОМА, КАЖА ПРЕМИЕРОТ СПАСОВСКИ

СИТЕ МОРА ДА НОСАТ МАСКА КОГА ИЗЛЕГУВААТ ОД ДОМА, КАЖА ПРЕМИЕРОТ СПАСОВСКИ

Сите граѓани од утре задолжително треба да носат заштитна маска. На денешната владина седница донесена е одлука на цела територија на државата граѓани ...
ОД УТРЕ ПОЛИЦИСКИ ЧАС ОД 19 ДО 5, ЗА ВИКЕНД ОД 15 ЧАСОТ ВО САБОТА ДО ПОНЕДЕЛНИК ВО 5, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

ОД УТРЕ ПОЛИЦИСКИ ЧАС ОД 19 ДО 5, ЗА ВИКЕНД ОД 15 ЧАСОТ ВО САБОТА ДО ПОНЕДЕЛНИК ВО 5, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

Од утре се намалува времетраењето на полицискиот час и наместо од 16 часот, забраната за движење ќе почнува од 19 и ќе трае до 5 часот наутро. На дене ...
ОД СРЕДА ВО КУМАНОВО, ПРИЛЕП И ТЕТОВО НАДВОР МОРА ДА СЕ НОСАТ МАСКИ, ВЛАДАТА ПРЕПОРАЧУВА ДА СЕ РЕДУЦИРААТ ИЗЛЕГУВАЊАТА ОД ДОМА

ОД СРЕДА ВО КУМАНОВО, ПРИЛЕП И ТЕТОВО НАДВОР МОРА ДА СЕ НОСАТ МАСКИ, ВЛАДАТА ПРЕПОРАЧУВА ДА СЕ РЕДУЦИРААТ ИЗЛЕГУВАЊАТА ОД ДОМА

Од среда, жителите на Куманово, Прилеп и Тетово не смеат да излезат од дома без да носат маска, беше одлучено на денешната владина седница како мерка ...
1 2 10 / 19 НАПИСИ