Таг: електронска наплата

10.200 КАРТИЧКИ И УРЕДИ ЗА ЕЛЕКТРОНСКА НАПЛАТА НА ПАТАРИНИТЕ КУПЕНИ ЗА 3 МЕСЕЦИ

10.200 КАРТИЧКИ И УРЕДИ ЗА ЕЛЕКТРОНСКА НАПЛАТА НА ПАТАРИНИТЕ КУПЕНИ ЗА 3 МЕСЕЦИ

Во првите три месеци откако на патарините на Кородорот 10 e воведена електронска наплата, продадени се 10.200 бесконтактни смарт-картички и уреди за е ...
13,7 МИЛИОНИ ЕВРА ЌЕ ЧИНАТ ЕЛЕКТРОНСКИ ПАТАРИНИ, ПАРИТЕ ЌЕ СЕ ОБЕЗБЕДАТ ПРЕКУ КРЕДИТ ОД ЕБОР

13,7 МИЛИОНИ ЕВРА ЌЕ ЧИНАТ ЕЛЕКТРОНСКИ ПАТАРИНИ, ПАРИТЕ ЌЕ СЕ ОБЕЗБЕДАТ ПРЕКУ КРЕДИТ ОД ЕБОР

13,7 милиони евра ќе чини изградбата на новите патарини на автопатите Миладиновци-Штип и Кичево-Охрид, како и воведувањето на електронскиот систем за ...
ВАЛИДАТОРИ ЌЕ ИМА И НА ЗАДНАТА ВРАТА НА ГРАДСКИТЕ АВТОБУСИ, СКОПСКА ЌЕ СЕ НАДОПОЛНУВА И ЕЛЕКТРОНСКИ

ВАЛИДАТОРИ ЌЕ ИМА И НА ЗАДНАТА ВРАТА НА ГРАДСКИТЕ АВТОБУСИ, СКОПСКА ЌЕ СЕ НАДОПОЛНУВА И ЕЛЕКТРОНСКИ

Од есен во автобусите на ЈСП „Скопје“ и приватните превозници валидатори ќе бидат поставени и на задната врата. Ова се предвидува со договорот кој ЈСП ...
И ОХРИД ВОВЕДЕ ПЛАЌАЊЕ ЗА ПАРКИНГ СО СМС

И ОХРИД ВОВЕДЕ ПЛАЌАЊЕ ЗА ПАРКИНГ СО СМС

И Охрид воведе електронска наплата за паркирање. Наплатата од понеделник ќе се врши преку СМС систем и тоа преку телефонскиот кориснички број 144-644. ...
ЕЛЕКТРОНСКАТА НАПЛАТА НА ПАТАРИНА СТАРТУВА ОД РОМАНОВЦЕ ВО МАРТ

ЕЛЕКТРОНСКАТА НАПЛАТА НА ПАТАРИНА СТАРТУВА ОД РОМАНОВЦЕ ВО МАРТ

Електронска наплата на патната такса ќе почне да се применува од март годинава на наплатната станица кај Романовце. Зоран Китанов, директор на Јавното ...
5 / 5 НАПИСИ