Таг: Ер Трактор

ПРВИОТ СЕРВИСИРАН АВИОН ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАРИ ЌЕ ПОЛЕТА ВО ОКТОМВРИ, ДОТОГАШ ТРИТЕ СЕ ПРИЗЕМЈЕНИ

ПРВИОТ СЕРВИСИРАН АВИОН ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАРИ ЌЕ ПОЛЕТА ВО ОКТОМВРИ, ДОТОГАШ ТРИТЕ СЕ ПРИЗЕМЈЕНИ

Авионите за гасење на пожари „ер трактори“ не смеат да полетаат, среде топлотен бран и додека горат десетици пожари низ Македонија, зашто уште не почн ...
ГОЛЕМ ПОЖАР ПОД ПЕЛИСТЕР, ОПШТИНАТА НА ПОМОШ БАРА АВИОНИ ЗА ГАСНЕЊЕ

ГОЛЕМ ПОЖАР ПОД ПЕЛИСТЕР, ОПШТИНАТА НА ПОМОШ БАРА АВИОНИ ЗА ГАСНЕЊЕ

Голем пожар попладнево го зафати Потпелистерието, во атарот на селото Ротино. Екипите на Територијалната противпожарна единица од Битола излегоа на те ...
ГОРИ БОРОВА ШУМА НАД ЗАЈАС, ОГНОТ СЕ ШИРИ КОН КУЌИТЕ

ГОРИ БОРОВА ШУМА НАД ЗАЈАС, ОГНОТ СЕ ШИРИ КОН КУЌИТЕ

Гори борова шума и сува трева во близина на кичевските села Зајас и Страгомишта, а пожарот се заканува да ги зафати и куќите. Од противпожарната брига ...
3 / 3 НАПИСИ