Таг: Еуроконтрол

ЕУРОКОНТРОЛ ГО ИЗВЕСТИ ОБВИНИТЕЛСТВОТО ДЕКА ЗА ВРЕМЕ НА УПАДОТ ВО КОНТРОЛНАТА КУЛА ВОЗДУШНИОТ ПРОСТОР НЕ БИЛ ЗАГРОЗЕН, ОСТАНУВА НАСИЛСТВОТО И ТЕПАЊЕТО КОНТРОЛОР НА ЛЕТАЊЕ

ЕУРОКОНТРОЛ ГО ИЗВЕСТИ ОБВИНИТЕЛСТВОТО ДЕКА ЗА ВРЕМЕ НА УПАДОТ ВО КОНТРОЛНАТА КУЛА ВОЗДУШНИОТ ПРОСТОР НЕ БИЛ ЗАГРОЗЕН, ОСТАНУВА НАСИЛСТВОТО И ТЕПАЊЕТО КОНТРОЛОР НА ЛЕТАЊЕ

Стигнал одговорот од ЕУРОКОНТРОЛ до Јавното обвинителство на Скопје во врска со упадот на Беким Незири со уште седуммина осомничени на 4 јануари во Ко ...
ЗАВРШЕНА Е ИСТРАГАТА ЗА НАПАДОТ НА СКОПСКАТА КОНТРОЛНА КУЛА, СЕ ЧЕКА ЕУРОКОНТРОЛ КОЈА МОЖЕ ДА МУ ПРЕСУДИ НА ВИДОТ НА КРИВИЧНОТО ДЕЛО

ЗАВРШЕНА Е ИСТРАГАТА ЗА НАПАДОТ НА СКОПСКАТА КОНТРОЛНА КУЛА, СЕ ЧЕКА ЕУРОКОНТРОЛ КОЈА МОЖЕ ДА МУ ПРЕСУДИ НА ВИДОТ НА КРИВИЧНОТО ДЕЛО

Истрагата за нападот на Контролата на летање во М-НАВ на 4 јануари е 90 отсто завршена, се чека уште известувањето од Еуроконтрол – како го видела тој ...
УТРЕ 6 ЧАСА НЕМА ДА ИМА ПОЛЕТУВАЊА И СЛЕТУВАЊА НА СКОПСКИОТ И ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ, КОНТРОЛОРИТЕ НА ЛЕТАЊЕ ЌЕ ШТРАЈКУВААТ ПОРАДИ ПАРТИСКИ ВРАБОТУВАЊА, ДУРИ И ЗА ВРЕМЕ НА ПРЕГОВОРИТЕ СО ДИРЕКТОРОТ ХАМИДИ

УТРЕ 6 ЧАСА НЕМА ДА ИМА ПОЛЕТУВАЊА И СЛЕТУВАЊА НА СКОПСКИОТ И ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ, КОНТРОЛОРИТЕ НА ЛЕТАЊЕ ЌЕ ШТРАЈКУВААТ ПОРАДИ ПАРТИСКИ ВРАБОТУВАЊА, ДУРИ И ЗА ВРЕМЕ НА ПРЕГОВОРИТЕ СО ДИРЕКТОРОТ ХАМИДИ

Синдикатот на контролори на летање денеска ќе го извести Еуроконтрол дека утре од 11 до 17 часот стапуваат во штрајк. За одлуката, веќе била известена ...
НИЧИИ ДЕЦА

НИЧИИ ДЕЦА

Кого да го викнеме да го менува системот за кој премиерот сфатил дека не чини? Новата американска амбасадорка ли? ...
МАКЕДОНИЈА МОРА ДА ГИ СЛЕДИ СТРОГИТЕ ПРАВИЛА НА ЕУРОКОНТРОЛ, ВЕЛИ ВЛАДАТА ЗА ОГЛАСОТ ЗА КОНТРОЛОРИ НА ЛЕТАЊЕ ШТО МНАВ САКА ДА ГО ПОНИШТИ

МАКЕДОНИЈА МОРА ДА ГИ СЛЕДИ СТРОГИТЕ ПРАВИЛА НА ЕУРОКОНТРОЛ, ВЕЛИ ВЛАДАТА ЗА ОГЛАСОТ ЗА КОНТРОЛОРИ НА ЛЕТАЊЕ ШТО МНАВ САКА ДА ГО ПОНИШТИ

Македонската навигација (МНАВ) да ги следи строгите правила на Еуроконтрол на Меѓународниот систем за управување со воздушен сообраќај на кој што е чл ...
ИЗБЕГНАТ СУДИР НА ГЕРМАНСКИ И ХРВАТСКИ АВИОН НАД КОНОПИШТЕ

ИЗБЕГНАТ СУДИР НА ГЕРМАНСКИ И ХРВАТСКИ АВИОН НАД КОНОПИШТЕ

Два патнички авиони што го прелетувале македонското небо на 5 јули, се нашле на недозволено блиско растојание, потврдија за САКАМДАКАЖАМ.МК воздухопло ...
6 / 6 НАПИСИ